ugurgunduz3323 Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 59 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Pusat One Shot Pro Wireless Mouse önceden takılma yoktu ama bilgisayar sıfırlandıktan sonra takılmalar başladı. Sürücüsü yüklü. Neden böyle yapıyor ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2023
Pusat One Shot Pro Wireless Mouse önceden takılma yoktu ama bilgisayar sıfırlandıktan sonra takılmalar başladı. Sürücüsü yüklü. Neden böyle yapıyor ?
kaqirhan Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 ugurgunduz3323 dedi: Pusat One Shot Pro Wireless Mouse önceden takılma yoktu bilgisayar sıfırlandıktan sonra takılmalar başladı driveri yüklü neden yapıyor Pusat One Shot Pro Wireless Mouse önceden takılma yoktu ama bilgisayar sıfırlandıktan sonra takılmalar başladı. Sürücüsü yüklü. Neden böyle yapıyor? Genişletmek için tıkla... Başka Bir PC de denedin mi?
ugurgunduz3323 dedi: Pusat One Shot Pro Wireless Mouse önceden takılma yoktu bilgisayar sıfırlandıktan sonra takılmalar başladı driveri yüklü neden yapıyor Pusat One Shot Pro Wireless Mouse önceden takılma yoktu ama bilgisayar sıfırlandıktan sonra takılmalar başladı. Sürücüsü yüklü. Neden böyle yapıyor? Genişletmek için tıkla... Başka Bir PC de denedin mi?
ugurgunduz3323 Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 59 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #3 kaqirhan dedi: Başka bir PC de denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet laptopta takılma olmuyor masaüstüne geçince takılma oluyor sıfırlama yaptım Windows 11'den 10'a düşürdüm gene aynısını yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2023
kaqirhan dedi: Başka bir PC de denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet laptopta takılma olmuyor masaüstüne geçince takılma oluyor sıfırlama yaptım Windows 11'den 10'a düşürdüm gene aynısını yapıyor.