Push-Pull-Leg antrenmanı ile gelişilir mi?

Pmagnet

Hectopat
Spor salonuna gidiyorum 3 ay olacak. 65 kilo 1.80 boyundayım. Okulda her öğlen tavuk pilav veya nugget makarna yiyorum. Yaza kadar devam etsem sporuma ve beslenmeme gelişebilir miyim? Programım aşağıdaki linkteki sitede mevcut şeklinde.

Spor salonuna gidiyorum 3 ay olacak. 65 kilo 1.80 boyundayım. Okulda her öğlen tavuk pilav veya nugget makarna yiyorum. Yaza kadar devam etsem sporuma ve beslenmeme gelişebilir miyim? Programım aşağıdaki linkteki sitede mevcut şeklinde.

Seninle neredeyse aynıyız. Tabii ki gelişirsin fakat 4 ayda çok bir şey bekleme. Okula gidiyorsan zaten 18 yaşın altındasın. 18 yaşın altından başlamak çok avantajlı bir durum. Çünkü hala ergenlik döneminden olduğumuz için sanki steroidli biri gibi oluyoruz bir bakıma. Bu arada haftada kaç gün gidiyorsun?

Seninle neredeyse aynıyız. Tabii ki gelişirsin fakat 4 ayda çok bir şey bekleme. Okula gidiyorsan zaten 18 yaşın altındasın. 18 yaşın altından başlamak çok avantajlı bir durum. Çünkü hala ergenlik döneminden olduğumuz için sanki steroidli biri gibi oluyoruz bir bakıma. Bu arada haftada kaç gün gidiyorsun?
5 gün

Push-pull-legs programlar genel anlamda çok iyiler. Gayet zorlar seni ve haftada 2 kez çalıştırmış olursun kaslarını. Şu an da o tarz bir program uyguluyorum. Önümüzdeki hafta salonla beraber programımı da değiştirip, split programa geçeceğim.

Push-pull-legs programlar genel anlamda çok iyiler. Gayet zorlar seni ve haftada 2 kez çalıştırmış olursun kaslarını. Şu an da o tarz bir program uyguluyorum. Önümüzdeki hafta salonla beraber programımı da değiştirip, split programa geçeceğim.

Zayıf olmama rağmen göğüs kısmım çok yağlı geçer mi o sizce.

Zayıf olmama rağmen göğüs kısmım çok yağlı geçer mi o sizce.
Aynı problem bende de var :/ Umarım geçer.
Split program nasıl bir şey?

Aynı problem bende de var :/ Umarım geçer.

Split program nasıl bir şey?
Split program bölgesel demek. Yani bütün kas gruplarını bir güne bölüyorsun ve mesela pazartesi göğüs ve ön kol çalışıyorsun, salı günü sırt ve arka kol çalışıyorsun, çarşamba omuz, perşembe bacak çalışıyorsun. Yani bir güne bir kas grubu sıkıştırıyorsun ve böylelikle daha fazla odaklanabiliyorsun o kas grubuna.

Aralarında aman aman fark yok split ile push pullun. Ama bir olay var push pullda compound ağırlıklı yapcağın için gücün hızlı tükencek ve sonlara doğru yaptığın hareketleri daha hafif yapmak zorunda kalacaksın.
Diyet yapmam değil aksine kilo almam söylendi bana sadece göğüs kısmı yağlı diğer yerler ful kemik.

Şu an hala başlangıç aşamasında olduğunuz için kas kütlesi yaparken yağda yakabilirsiniz zaten bu sporda ilerleyince bulk ve cut dönemi olarak ayrılcak zaten bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı