Putin'i Kızdıran Toplantı! Erdoğan Ukrayna'yı Savundu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uygur Türklerini katleden Çin ile birlik olalım mı dedin sen?
O kadar savunduğun Cumhurbaşkanımız tek gıkını bile çıkarmıyor. Çıkarmamakta da haklı, sırf aynı geçmişimiz var diye iki tarafı da riske atamayız.
Keza Çin'in birçok sebebi var.
Senin bahçene birisi girip bir şey ekse ve bu benim deyip sana karşı çıksa ne yaparsın? Ya onu durdurursun ya da o maldan belirli bir miktar alırsın.
Çin'in topraklarında Çin'e kafa tutanın sonu belliydi, Türkistan bunu bildiği halde gidip kafa tuttu ve sonucunu gördük. Güçlü her zaman güçsüzü yer, eğer sonumuzun aynı olmasını istemiyorsak ittifak olup devam edeceğiz. Aksi takdirde ileride Çin süper güç olup kapımıza dayandığında görürsünüz.

Çin ile aramız şu anda fazlasıyla iyiyken özellikle, eğer o kadar kurtarmak istiyorsan buyur Türkistan'a git kurtar. Seni tutan yok.

Yoksa halüsinasyon mu gördüm?
Doktora gitmeni öneririm, halüsinasyon kaynaklı değil. Şaka yapıp, komik olmadığın için.
 
Konuyu berbat etmişsiniz siyaset konuşuyorsunuz, partizanlık yapıyorsunuz, eleştirmiyor hakaret ediyorsunuz.
Sorsak size çok akıllısınız, aydınsınız oturduğunuz yerden ülkeyi kurtaracaksınız. Bir haltı da becerecek potansiyeliniz ve dahi fikriniz, aklınız yok.

Konuya gelirsek madem politikacılar tartıştı ortak bir kanıya vardılar. Bu durumda yapacak bir şey yok. Konuşmamız birbirimizi üzmemiz, kaos çıkarmamız pek bir şeyi değiştirmez.
Rusya iyice agrasifleşmeden durdurulamaz bir güç haline gelmeden bir yerde durdurulmalı en azından çalışılmalı ya da ertelenmeli. Bugün Ukrayna'yı savunsak da yarın Rusya ile gene masaya otururuz. Çıkarlar bizim için önemlidir. Putin de Erdoğan da bunu çok iyi biliyor. O yüzden bu iki zeki politikacı filmlerini oynasınlar. Sizde izleyin ama zevkini çıkarın. Az rastlanır bir olay çünkü.
Konunun genel özetini yapmışsınız hocam. Siyasetten gram anlamayan yaşı küçük arkadaşlar veya partizanlar doldurmuş konuyu. Konunun kilitlenmesini istiyorum.
 
@Arthur_Callahan ve @BattalGazininTorunuVanku hocam yorumlarınız çok güzel. Gerçekten çoğu genç geçmişte yaşanan olayların farkında değil. Günümüzde ateistliği modernlik sananlar bile var. Maalesef insanlar işine geldiği gibi davranıyor. Yazdıklarınız çok açıklayıcı olmuş.
Ahaha Ben Cumhurbaşkanını nerede savundum? :D
Beni tanımadan caz yapma lütfen.
Uygur Türkleri konusunda sosyal medya hesaplarımda ne denli Erdoğan'ı eleştirdiğimi okudun mu? Hayır. Senin gibi biriyle muhatap olmam. :D

Omurgasız herif. Uygur Türkler kafa tutmuş diyor bir de? 5 yaşında bebeleri öldürdüler. Fetüsleri çorba yapıp içtiler.
Insanları bağlayıp hortumla dövdüler. Acıyorum sana. Sen ve senin gibi omurgasızlar güçlü yanında olup belki 50 sene daha fazla yaşarsınız. Ama sonra? :)
Hocam yazdığınız fetüs ile alakalı olan cümle gerçek mi?
 
Bu ülkede hiç birşey konuşulmaz. Ben pes ettim. Adam seni tanımıyor ama sıkışınca birşey ile etiketliyor seni.
Boşa enerji harcıyoruz. Boşversene.
Hocam bana mı diyorsunuz?
Ben sadece gerçek mi diye sordum.
Gerçekse Çinin yaptığı yamyamlık ve vahşete tüm Dünya olarak dur demeliyiz. Ben size karşı kötü bir yorumda bulunmadım ki.
 
Bu ülkede hiç birşey konuşulmaz. Ben pes ettim. Adam seni tanımıyor ama sıkışınca birşey ile etiketliyor seni.
Boşa enerji harcıyoruz. Boşversene.
Seni kimse bir şey ile etiketlemiyor, mantıksız konuşuyorsun. Sen adama omurgasız derken sıkıntı yok o sana laf edince sıkıntı var öyle mi? Komiksin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı