PWM ve ARGB Fan Hub'ı sadece CPU fan soketine takılabiliyor

yamanpunch

Decapat
Daha fazla  
Anakart
MSI A320M-A Pro
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar selamlar. Ben kasamın içindeki fan ve aydınlatmaları senkron ayarlayabileyim diye PWM ve ARGB hub aldim, linkini de bırakıyorum. pwm sıcaklık kontrollü rgb çift 10 portlu senkronize - Temu Türkiye
İşlemci fanımı fan1 ve ARGB1 soketlerine taktım kılavuzun dediği gibi. Ardından içinden çıkan kabloyla CPU fan soketine bağladım Hub'ı. Öncesinde CPU fanım direkt soketine bağlıydı. Yine önceki fan hub da SYS Fan'a bağlıydı. Şimdi SYS fan boşa düştü. Sorunuma gelirsek ben CPU fanımın RPM'ini görüyordum önceden, şu an göremiyorum. Ayrıyeten sadece CPU fanım değil genel olarak kasa daha sesli çalışıyor gerçekten rahatsız ediyor. Ben CPU fan soketinden çıkarıp hiç SYS fan soketine takmayı denemedim ama önermiyor sanırım hub. Şöyle bir kablo alsam hubdan cikan kabloyu 4-pin rgb kablo bölücüsü bu dönüştürücüyle hem CPU hem de SYS fan soketlerine bağlasam hem hızlarını ayarlayıp hem de RPM'lerini görebilir miyim ve acaba sistemime bir zararı olabilir mi? Yardim edebilecek bilgili arkadaşlar aydınlatırsa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…