Pxn VD4 bundle ön siparişe açıldı!

Aynen öyle ürün daha stokla.

Aynen öyle ürün daha stoklara bile gelmemiş. Galiba uçakta kutuları açıp içinden cikaracağız demişler. Başka açıklaması olamaz yani.

Gelbura ürünün fiyatını 30.500 TL yaptı :d. Ayrıca euas pxn VD4'ü kendi sitesinde 20 bin TL'ye satışa koymuş. Ama Trendyol'a 25 bin TL'ye koymuş :ddss. Direksiyon seti almayacağım ben.

Zaten Pro stoğu bitmeden 17 18 k bandına çıkmıştı 20'ye alınır gibi ama gelburanın yaptığı ciddi olarak at koşturmak içeriği değiştirip üzerine 5K fiyat koymak iki satıp birini bedavaya getirme kafası bizler yabancı kaynakları inceleyerek hypeladık ürünleri kazıklanmaya çalışan yine bizleriz komik.

Zaten Pro stoğu bitmeden 17 18 k bandına çıkmıştı 20'ye alınır gibi ama gelburanın yaptığı ciddi olarak at koşturmak içeriği değiştirip üzerine 5K fiyat koymak iki satıp birini bedavaya getirme kafası bizler yabancı kaynakları inceleyerek hypeladık ürünleri kazıklanmaya çalışan yine bizleriz komik.
Harbiden öyle oldu. Ama ben bu konunun üstünde durup gerekli yerlere şikayette bulunacağım. Sonuç çıksın ya da çıkmasın. Tilt oldum şu gelburaya.

Harbiden öyle oldu. Ama ben bu konunun üstünde durup gerekli yerlere şikayette bulunacağım. Sonuç çıksın ya da çıkmasın. Tilt oldum şu gelburaya.

Adamlar tekel çünkü istediği fiyatı koyabiliyor, tabii ki abartı bende sevmiyorum TR de ona rakip EUAS firması var yeni VD serilerini onlarda getirecek diye biliyorum umarım getirir ve rekabet olur.

Bu ilk ön siparişe girdiğinde aldığım SS belki işine yarar.

Adamlar tekel çünkü istediği fiyatı koyabiliyor, tabii ki abartı bende sevmiyorum TR de ona rakip euas firması var yeni VD serilerini onlarda getirecek diye biliyorum umarım getirir ve rekabet olur.

17'ye kârsız satsa bile gelburanın tutumu ve forumlardaki itibarı yüzünden kesinlikle oradan almam artık ve euasın gelburadan önce getirmesi (1 ay gemiyle) uçakla sipariş geçildiği iddia edilen bu yüzden masraflı olacağı söylenen ürünlerden erken gelmesi de büyük soru işareti.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251025-195748.jpg
    Screenshot_20251025-195748.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Bu ilk ön siparişe girdiğinde aldığım SS belki işine yarar.

17'ye kârsız satsa bile gelburanın tutumu ve forumlardaki itibarı yüzünden kesinlikle oradan almam artık ve euasın gelburadan önce getirmesi (1 ay gemiyle) uçakla sipariş geçildiği iddia edilen bu yüzden masraflı olacağı söylenen ürünlerden erken gelmesi de büyük soru işareti.

O SS çok işime yaradı. Bakalım ne olacak. Heriflere bak zam üstüne zam. Keyfi zam yapıyorlar. Hepsiburada resmi olarak ürünü getirse keşke veya Trendyol vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı