PYBS Burs ücreti ne zaman yatıyor?

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar bu Ocak ayında burs yatmadı ve 1 Şubat'a aksadı. Peki Şubat ayının bursu da 1 Mart'a mı aksayacak, artık hep böyle mi? Böyle değilse ayın kaçında gelir?

Araştırdım ama aynı sitede aynı paragrafın içinde hem ayın ortasında hem de ayın 25'inde yatacak diyor. Bu yüzden tam anlayamadım.

Değerli Arkadaşlar;
Okullarımızda burslu öğrenim gören öğrencilerden Vakıfbank tan burs alanların burs ücretleri 28 Ocak 2022 tarihinde hesaplarına yatırılmıştır. 01.02.2022 tarihinden önce herhangi bir sebeple burslarını Vakıfbank tan alamayan öğrencilerin Vakıfbank ta bulunan hesapları ve/veya kalan bakiyeleri 03/02/2022 tarihinden itibaren ( 2 iş günü valör süresinden sonra) PTT Bank hesaplarına aktarılacaktır. Bu öğrencilerimizden PTT Bank Ön Yüklemeli Kartlarını almayan öğrencilerin en yakın PTT şubelerinden kimliklerini ibraz ederek PTT Bank Ön Yüklemeli Kartlarını almaları için bilgilendirilmeleri gerekmektedir.

Sınıf grubundan alıntıdır. Eğer VakıfBank aracılığıyla alıyorsanız ve 1 Şubattan önce çekmediyseniz PTT'den kartınızı alarak yarın itibarı çekebilirsiniz.
Bu ayın yattı değil mi size?

Bu ocak ayında burs yatmadı.

Değerli arkadaşlar;
Okullarımızda burslu öğrenim gören öğrencilerden VakıfBank'tan burs alanların burs ücretleri 28 Ocak 2022 tarihinde hesaplarına yatırılmıştır. 01.02.2022 tarihinden önce herhangi bir sebeple burslarını VakıfBank'tan alamayan öğrencilerin VakıfBank'ta bulunan hesapları ve/veya kalan bakiyeleri 03/02/2022 tarihinden itibaren ( 2 iş günü valör süresinden sonra) PTT Bank hesaplarına aktarılacaktır. Bu öğrencilerimizden PTT Bank Ön Yüklemeli Kartlarını almayan öğrencilerin en yakın PTT şubelerinden kimliklerini ibraz ederek PTT Bank Ön Yüklemeli Kartlarını almaları için bilgilendirilmeleri gerekmektedir.
Sınıf grubundan alıntıdır. Eğer VakıfBank aracılığıyla alıyorsanız ve 1 şubattan önce çekmediyseniz PTT'den kartınızı alarak yarın itibarı çekebilirsiniz.

Ben ayın birinde çektim bursu PTT kartından. Normalde vakıfbanktı kimlik kartımla gidip yenisini çıkarttım.

Değerli Arkadaşlar;
Okullarımızda burslu öğrenim gören öğrencilerden Vakıfbank tan burs alanların burs ücretleri 28 Ocak 2022 tarihinde hesaplarına yatırılmıştır. 01.02.2022 tarihinden önce herhangi bir sebeple burslarını Vakıfbank tan alamayan öğrencilerin Vakıfbank ta bulunan hesapları ve/veya kalan bakiyeleri 03/02/2022 tarihinden itibaren ( 2 iş günü valör süresinden sonra) PTT Bank hesaplarına aktarılacaktır. Bu öğrencilerimizden PTT Bank Ön Yüklemeli Kartlarını almayan öğrencilerin en yakın PTT şubelerinden kimliklerini ibraz ederek PTT Bank Ön Yüklemeli Kartlarını almaları için bilgilendirilmeleri gerekmektedir.
Sınıf grubundan alıntıdır. Eğer VakıfBank aracılığıyla alıyorsanız ve 1 Şubattan önce çekmediyseniz PTT'den kartınızı alarak yarın itibarı çekebilirsiniz.
Hocam Şubat ayı yattı gözüküyor e-okulda. Bu da ne demek oluyor? Ben Ocak ayı burs almadım. 3 Şubat'ta çektim vakıfbanktan. Şimdi Şubat ayı yatmayacak mı?
@KevinLevrone @391969 @st_140523

Hocam şubat ayı yattı gözüküyor e-Okul'da. Bu da ne demek oluyor? Ben ocak ayı burs almadım. 3 şubat'ta çektim VakıfBank'tan. Şimdi şubat ayı yatmayacak mı?
@KevinLevrone @391969 @st_140523

Hocam o önceden yatmış gözüküyor. Merak etmeyin endişelenecek bir şey yok. Bende de öyle gözüküyordu yatmadan önce.

@Hamsi ismaH burslar o ayın biri ile bankalara iletilir fakat bursu çekebilme tarihimiz 25 oluyor diye hatırlıyorum. Dediğim gibi eğer 1 şubattan önce ocak ayı bursunuzu çekmediyseniz şu an PTT'ye başvurup kartınıxı alın ve çekin. Şubat 25 tarihinde şubat ayı bursunuzu çekersiniz. Bendede Şubat yatmış gözüküyor bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı