Selam arkadaşlar. Programlama dili öğrenmek istiyorum ve bunu PyCharm ile yapmaya çalışıyorum. Fakat ücretsiz versiyonu olan Community versiyonunu bir türlü bulamadım. Forumda bir indirme linki buldum o da 2021'e ait. Güncel sürümünü nasıl indirebilirim?
Selam arkadaşlar. Programlama dili öğrenmek istiyorum ve bunu PyCharm ile yapmaya çalışıyorum. Fakat ücretsiz versiyonu olan Community versiyonunu bir türlü bulamadım. Forumda bir indirme linki buldum o da 2021'e ait. Güncel sürümünü nasıl indirebilirim?
Selam arkadaşlar. Programlama dili öğrenmek istiyorum ve bunu PyCharm ile yapmaya çalışıyorum. Fakat ücretsiz versiyonu olan community versiyonunu bir türlü bulamadım. Forumda bir indirme linki buldum o da 2021'e ait. Güncel sürümünü nasıl indirebilirim?