Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 24 Kasım 2020 #1 Yazılıma sıfırdan başlıyorum Python öğrenmeye karar verdim sizce hangisini almalıyım? (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) Python : Sıfırdan İleri Seviyeye - Etik Hacker Örnekleriyle
Yazılıma sıfırdan başlıyorum Python öğrenmeye karar verdim sizce hangisini almalıyım? (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) Python : Sıfırdan İleri Seviyeye - Etik Hacker Örnekleriyle
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 24 Kasım 2020 #2 İlk linkteki Mustafa Murat Coşkun Hoca'nın kursunu öneririm. Satın almadım fakat Mustafa Murat Coşkun Hoca sektörde adından söz ettiren ve farklı dillerde eğitimini aldığım birisidir. Ayrıca ikinci attığınız sanırım biraz daha hacking'e yönelik.
İlk linkteki Mustafa Murat Coşkun Hoca'nın kursunu öneririm. Satın almadım fakat Mustafa Murat Coşkun Hoca sektörde adından söz ettiren ve farklı dillerde eğitimini aldığım birisidir. Ayrıca ikinci attığınız sanırım biraz daha hacking'e yönelik.
NightWist_90 Picopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #3 Arkadaşın dediği gibi hacking tarzı bir şey istiyorsan 2.kurs onun dışında 1. kurs ile güzel bir başlangıç yapabilirsin.
Arkadaşın dediği gibi hacking tarzı bir şey istiyorsan 2.kurs onun dışında 1. kurs ile güzel bir başlangıç yapabilirsin.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 24 Kasım 2020 #4 Önce bir dili öğreniyimde gerisi gelir zaten, o zaman ilk attığımı alıyorum teşekkürler.