Q8200 kötü mü?

Ömer S

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4070TiSuper
AMD Ryzen 5 7600X
ASUS PRİME B650M-A WIFI II
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda "Q8200 @ 2.33GHz 2.34 GHz" adlı bir işlemci var. İnternette arattığımda 100 TL civarında bir fiyata sahip. Şu an bulunduğumuz ekonomide bu kadar ucuz bir işlemcinin kötü bir işlemci olduğunu düşünüyorum. Ekran kartım GT 420 kötü bir kart lakin çoğu oyunun sistem gereksinimlerine baktığım zaman sürekli işlemciden kaybediyorum. Bundan daha güzel ve sistemle uyumlu bir işlemci biliyorsanız yazabilirsiniz. Galiba ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda "Q8200 @ 2.33GHz 2.34 GHz" adlı bir işlemci var. İnternette arattığımda 100 TL civarında bir fiyata sahip. Şu an bulunduğumuz ekonomide bu kadar ucuz bir işlemcinin kötü bir işlemci olduğunu düşünüyorum. Ekran kartım GT 420 kötü bir kart lakin çoğu oyunun sistem gereksinimlerine baktığım zaman sürekli işlemciden kaybediyorum. Bundan daha güzel ve sistemle uyumlu bir işlemci biliyorsanız yazabilirsiniz. Galiba ihtiyacım var.
Hocam işlemciniz günümüz için tabii ki çok geride kalan bir işlemci ama LGA 775 soket ve GT 420 için güçlü bir işlemci. Bu işlemciye GTX 550 ti gibi bir kart takarsaniz performans ciddi anlamda artacaktır fakat 1500 TL civarı bir bütçeniz varsa elinizdeki bilgisayarıda satıp mutlaka en azından İ5 2500, HD 7850, 8 GB Ram gibi parçalara sahip çok daha güncel ve güçlü bir bilgisayar toplamanızı öneririm. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı