MeteCAN Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #11 Hic dedi: Şu videoyu izleyebilirsin. Benzer sistem sayılır seninki ile. Bir kaç oyun testi mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunuda 6. dakikadan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkürler zaten çok fazla iddiam yok csgo da r7 240 ta -50-120 fps alıyordum bunda 150-200,h1z1,rust gibi oyunlarda güzel fps alsam yeter zaten izlediğim videodaki gibi fps alırsam btf1'de gta5'te öpüp başıma koyarım ekran kartını
Hic dedi: Şu videoyu izleyebilirsin. Benzer sistem sayılır seninki ile. Bir kaç oyun testi mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunuda 6. dakikadan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkürler zaten çok fazla iddiam yok csgo da r7 240 ta -50-120 fps alıyordum bunda 150-200,h1z1,rust gibi oyunlarda güzel fps alsam yeter zaten izlediğim videodaki gibi fps alırsam btf1'de gta5'te öpüp başıma koyarım ekran kartını
M Mustafa Talha Kilopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 62 11 Haziran 2017 #12 Darboğazdan korkuyorsan suan kullandığım gt 1030 da olabilir.
MeteCAN Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #13 Mustafa Talha dedi: Darboğazdan korkuyorsan suan kullandığım gt 1030 da olabilir. Genişletmek için tıkla... Fazla etki ederse sıkıntı olabilir ama o kadar fazla darboğaz olmazsa Rx 460 almayı düşünüyorum
Mustafa Talha dedi: Darboğazdan korkuyorsan suan kullandığım gt 1030 da olabilir. Genişletmek için tıkla... Fazla etki ederse sıkıntı olabilir ama o kadar fazla darboğaz olmazsa Rx 460 almayı düşünüyorum
M Mustafa Talha Kilopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 62 11 Haziran 2017 #14 Hangi oyunları oynuyorsunuz ?
MeteCAN Kilopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #15 Mustafa Talha dedi: Hangi oyunları oynuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Csgo,H1z1,Rust,Nfs2015 gibi oyunlar ama pubg ve bf1 almakta istiyorum
Mustafa Talha dedi: Hangi oyunları oynuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Csgo,H1z1,Rust,Nfs2015 gibi oyunlar ama pubg ve bf1 almakta istiyorum