Q8300 Sisteme 300 TL Ekran Kartı Önerisi

Makaleler
5
Öncelikle herkese merhaba.
Bilgisayarımı biraz yükseltmek istedim ve ekran kartımın ATI Radeon HD 6350 ekran kartının çöp olduğunu sonradan fark ettim. Sistemimin özellikleri;
  • Anakart: Fujitsu D3041-A1
  • İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz
  • RAM: 4 GB
Bana 200-300 TL arası bir ekran kartı önerebilir misiniz? Hiç değilse oyunları düşük ayarlarda açabilecek bu ekran kartıyla GTA5'te en fazla 20-25 FPS alıyor.
Bir de sistemimin çok eski olduğunu biliyorum lütfen tamamen değiştir gibi mesaj atmazsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 veya R7 240 olabilir. RAM DDR2 ise 4GB üstüne çıkmıyor diye biliyorum. GT 1030 daha iyidir benim tavsiyem de o ama bulunursa 300TL'ye.

GET olayı nedir tam olarak?
Güvenli ödeme yöntemi. Kredi kartıyla ödeme yapıyorsun, para sitenin havuzuna düşüyo. Sen onaylamadığın sürece para satıcıya ulaşmıyo. O arada ürün gelir, bir bilgisayarcıya gider inceletirsin veya kendin inceleyerbilirsen incelersin. Ürünü beğenirsen onaylarsın, arızalı çıkarsa geri gönderirsin. Paran da sana geri gelir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı