5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 30 Nisan 2022 #11 Paul WalkeR4 dedi: Bilsem keşke ) Genişletmek için tıkla... Hocam modlu Windows kullanmayında olmadı bir Windows 8.1 Home Single veya Home sürümünü deneyin.
Paul WalkeR4 dedi: Bilsem keşke ) Genişletmek için tıkla... Hocam modlu Windows kullanmayında olmadı bir Windows 8.1 Home Single veya Home sürümünü deneyin.
Osman diye biri Picopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #12 Silinen üye dedi: Hocam modlu Windows kullanmayında olmadı bir Windows 8.1 Home Single veya Home sürümünü deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyordum, Single Language neden daha az sistem istiyor acaba?
Silinen üye dedi: Hocam modlu Windows kullanmayında olmadı bir Windows 8.1 Home Single veya Home sürümünü deneyin. Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyordum, Single Language neden daha az sistem istiyor acaba?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #13 Osman diye biri dedi: Bu Linux driverlardan tut oyunların azlığına kadar bir sürü sorun çıkarıyormuş. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgi. Oyun çeşitliliği sanılan kadar az değil. Driver konusunda ise Windows'tan çok daha önde. Bütün donanımları anında tanımlıyor ve bütün indirme ve güncellemeleri tek tık ile bir yerden yapıyorsun.
Osman diye biri dedi: Bu Linux driverlardan tut oyunların azlığına kadar bir sürü sorun çıkarıyormuş. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgi. Oyun çeşitliliği sanılan kadar az değil. Driver konusunda ise Windows'tan çok daha önde. Bütün donanımları anında tanımlıyor ve bütün indirme ve güncellemeleri tek tık ile bir yerden yapıyorsun.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 30 Nisan 2022 #14 Osman diye biri dedi: Bende merak ediyordum, Single Language neden daha az sistem istiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Çünkü Single Language normal Home sürümüne göre daha az dil paketi ve özellik içeriyor (benim bildiğim kadarıyla)
Osman diye biri dedi: Bende merak ediyordum, Single Language neden daha az sistem istiyor acaba? Genişletmek için tıkla... Çünkü Single Language normal Home sürümüne göre daha az dil paketi ve özellik içeriyor (benim bildiğim kadarıyla)
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 30 Nisan 2022 #15 8.1. Sürprizbozan: Ekran kartı sürücüsü için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
8.1. Sürprizbozan: Ekran kartı sürücüsü için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et