Q8400 Düşük Bütçe PSU Önerisi

Bottleneck

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim şu şekilde:
İntel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz
R7 250
4 GB DDR3 RAM
MSI G41M-P33 Combo

Ekran kartımı MSI Gtx 950 ile değiştireceğim, şu anki güç kaynağım 300w yeteceğini düşünmüyorum o yüzden olabilecek en düşük fiyatta bir güç kaynağına ihtiyacım var.

Ayrıca çok bariz bir darboğaz olur mu?

Bu ileriye dönük bir PSU. Daha yeni bir sisteme takmak istediğinizde de kullanabileceksiniz. 80Plus sertifikası var. Sertifikasız Everest, Frisby gibi markaların PSU'larına yönelmeyin. Q8400 biraz eski. Güç tüketimi fazla olacağından sisteminize zarar verebilir. Sadece sisteminize değil. Size, evinize ciddi şekilde zarar verebilir. Yangın çıkartabilir. Allah korusun hocam.

Bu ileriye dönük bir PSU. Daha yeni bir sisteme takmak istediğinizde de kullanabileceksiniz. 80Plus sertifikası var. Sertifikasız Everest, Frisby gibi markaların PSU'larına yönelmeyin. Q8400 biraz eski. Güç tüketimi fazla olacağından sisteminize zarar verebilir. Sadece sisteminize değil. Size, evinize ciddi şekilde zarar verebilir. Yangın çıkartabilir. Allah korusun hocam.

Bunun yerine direkt GTX 750 Ti taksam PSU falan değiştirmesem sizce daha mı verimli olur?
Bu sistem için GTX 950 fazla bir yatırım mı?

İlerde sistemi değiştirmeyi düşünüyormusunuz? Şu anda GTX 950 takmak bu sisteme ölü yatırım olur. Ama şimdi ekran kartı ve PSU alıp, ilerde sistemi değiştirmeyi düşünüyorsanız bence GTX 950 ve PSU alın. Sonraki parçalara takarsınız. Zaten şu şekilde de GTX 750 Ti takmak pek mantıklı değil. Çoğu GTX 750 Ti O.C edition olarak geliyor. PSU yine besleyemeyecektir.

İlerde sistemi değiştirmeyi düşünüyormusunuz? Şu anda GTX 950 takmak bu sisteme ölü yatırım olur. Ama şimdi ekran kartı ve PSU alıp, ilerde sistemi değiştirmeyi düşünüyorsanız bence GTX 950 ve PSU alın. Sonraki parçalara takarsınız. Zaten şu şekilde de GTX 750 Ti takmak pek mantıklı değil. Çoğu GTX 750 Ti O.C edition olarak geliyor. PSU yine besleyemeyecektir.

Bu bilgisayarı kullanacağımı düşünmüyorum. Bu yaz bunu kullanıp bir seneye dizüstüne geçeceğim.
Zaten ekran kartı alma sebebim sadece Fallout 4 :)
PSU'mun Gtx 750 Ti'a yeteceğini düşünüyorum. Siz de ucu ucuna yeter diyorsanız Gtx 950 yerine 750 Ti siparişi vereyim.

Bu bilgisayarı kullanacağımı düşünmüyorum. Bu yaz bunu kullanıp bir seneye dizüstüne geçeceğim.
Zaten ekran kartı alma sebebim sadece Fallout 4 :)
PSU'mun Gtx 750 Ti'a yeteceğini düşünüyorum. Siz de ucu ucuna yeter diyorsanız Gtx 950 yerine 750 Ti siparişi vereyim.

Tam yükte 265W civarı çekiyor. Belirttiğiniz sistem özelliklerine göre. Ucu ucuna yeterli. Sipariş verebilirsiniz :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı