Stok fan tam oturtamadim gibime geldi ondan olabilir miYükte psu yetmeyebilir ama boşta sorun olmaması lazım. Bios'u güncelle ve anakartı modelini belirt hocam. Bir de kapak açık şekilde fanı kontrol et ve oturduğundan emin ol.
Anakart p5qpl-am bios son ztn eski bi AnakartYükte psu yetmeyebilir ama boşta sorun olmaması lazım. Bios'u güncelle ve anakartı modelini belirt hocam. Bir de kapak açık şekilde fanı kontrol et ve oturduğundan emin ol.
Fan dönüyor da tam böyle oturtamadimYükte psu yetmeyebilir ama boşta sorun olmaması lazım. Bios'u güncelle ve anakartı modelini belirt hocam. Bir de kapak açık şekilde fanı kontrol et ve oturduğundan emin ol.
Oturtamadıysan ısınıyordur ve o yüzden kapanma ihtimali yüksek. İnternetten de bakabilirsin montajına. Fanda ve gövdede kırık var mı kontrol et.Stok fan tam oturtamadim gibime geldi ondan olabilir mi
Anakart p5qpl-am bios son ztn eski bi Anakart
Fan dönüyor da tam böyle oturtamadim
Psu dan da çıt çıt ses geliyordu psu aldim cooller master 500w onu yerleştirirken anakarti çıkartıp takacağım vidalar tam oturmuyor fazla baskı yapınca da kırılır diye korktuk o yüzden öyle yapacağımOturtamadıysan ısınıyordur ve o yüzden kapanma ihtimali yüksek. İnternetten de bakabilirsin montajına. Fanda ve gövdede kırık var mı kontrol et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.