Q9400 Eklenen Sistemde Kapanma Sorunu

Mrt2287

Hectopat
Bugün sisteme Q9400 taktim ama açıldıktan 2 dk sonra kapanıyor.
Sistem şu şekilde Q9400 (95w), 4 GB DDR2 (2) R7 250 PSU. Resmini alta atıyorum.

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1545464138511.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Yükte psu yetmeyebilir ama boşta sorun olmaması lazım. Bios'u güncelle ve anakartı modelini belirt hocam. Bir de kapak açık şekilde fanı kontrol et ve oturduğundan emin ol.

Yükte psu yetmeyebilir ama boşta sorun olmaması lazım. Bios'u güncelle ve anakartı modelini belirt hocam. Bir de kapak açık şekilde fanı kontrol et ve oturduğundan emin ol.
Stok fan tam oturtamadim gibime geldi ondan olabilir mi
Anakart p5qpl-am bios son ztn eski bi Anakart
Fan dönüyor da tam böyle oturtamadim

Stok fan tam oturtamadim gibime geldi ondan olabilir mi

Anakart p5qpl-am bios son ztn eski bi Anakart

Fan dönüyor da tam böyle oturtamadim
Oturtamadıysan ısınıyordur ve o yüzden kapanma ihtimali yüksek. İnternetten de bakabilirsin montajına. Fanda ve gövdede kırık var mı kontrol et.

Oturtamadıysan ısınıyordur ve o yüzden kapanma ihtimali yüksek. İnternetten de bakabilirsin montajına. Fanda ve gövdede kırık var mı kontrol et.
Psu dan da çıt çıt ses geliyordu psu aldim cooller master 500w onu yerleştirirken anakarti çıkartıp takacağım vidalar tam oturmuyor fazla baskı yapınca da kırılır diye korktuk o yüzden öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…