Çözüldü Q9400 - HD 6450 sisteme Windows 10 sürümü önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

whywouldnot

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarım babamın eski bilgisayarı sadece şarkı dinleyip LoL oynuyorum ve sabit 60 FPS'yi rahat alabiliyorum. Kaynak kullanımının en az olacağı Windows 10 hangisi olur o konu hakkında bir fikrim yok, özellikler aşağıda:

Foxxcon 2A8ch
Q9400
HD 6450 2 GB
4 GB 1333 MHz RAM.
120 GB SSD.
500 GB HDD.
350W PSU.

ISO linki varsa atabilirsiniz, çok iyi olur. Modlu Windows vb. hiç fark etmez.

Çözüm
Evet. Tekrar sorayım ekstra bir ayar lazımmı normal Windows'ta yapılan FPS arttırma gibi ve sistem dili İngilizce kaldı Türkçe yapinca hata veriyor.

Onu language pack şeklinde çevrimdışı bulup kuracaksınız bulması zor epey ama. Ekstra ayara gerek yok zaten sizde görmüşsünüzdür tüm ayarları yaptığını. Gene ufak tefek istiyorsanız uzaktan yardımcı olabilirim.

Size bu konularda nereden ulaşabilirim instagramınızı yazar mısınız acaba.
Discord kullanmıyorum ama indirebilirim.

Size bu konularda nereden ulaşabilirim instagramınızı yazar mısınız acaba.
Discord kullanmıyorum ama indirebilirim.

Discord daha iyi olur.
kullanıcı adı: qvodka

Discord daha iyi olur.
kullanıcı adı: Qvodka

O zaman indireyim ben sistem eski ama çok bir beklentim yok eskisi gibi FPS 100'e yakın olacaksa cok iyi olur.

O zaman indireyim ben sistem eski ama çok bir beklentim yok eskisi gibi FPS 100'e yakın olacaksa cok iyi olur.
Aga ben napcam simdi

Aga ben napcam simdi
Acinca oyle oluyo

Son düzenleme:

Aga ben ne yapacağım simdi.

Acinca oyle oluyor.

Hızlıca hepsini düşürmeyi dene.

Olmuyor mu?

Güvenli modda aç bilgisayarı. Açılırken F8 tuşunu spamla.
Girrim saffe mode

Olmuyor mu?

Girrim saffe mode.

Olmuyor mu?

DC kapandı sana nasıl ulaşacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…