Çözüldü Q9400 - HD 6450 sisteme Windows 10 sürümü önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

whywouldnot

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarım babamın eski bilgisayarı sadece şarkı dinleyip LoL oynuyorum ve sabit 60 FPS'yi rahat alabiliyorum. Kaynak kullanımının en az olacağı Windows 10 hangisi olur o konu hakkında bir fikrim yok, özellikler aşağıda:

Foxxcon 2A8ch
Q9400
HD 6450 2 GB
4 GB 1333 MHz RAM.
120 GB SSD.
500 GB HDD.
350W PSU.

ISO linki varsa atabilirsiniz, çok iyi olur. Modlu Windows vb. hiç fark etmez.

Çözüm
Evet. Tekrar sorayım ekstra bir ayar lazımmı normal Windows'ta yapılan FPS arttırma gibi ve sistem dili İngilizce kaldı Türkçe yapinca hata veriyor.

Onu language pack şeklinde çevrimdışı bulup kuracaksınız bulması zor epey ama. Ekstra ayara gerek yok zaten sizde görmüşsünüzdür tüm ayarları yaptığını. Gene ufak tefek istiyorsanız uzaktan yardımcı olabilirim.
O zaman ya daha eski sürümlere geçeceksiniz.
Ya da RAM'i en azından 8 GB'a çıkaracaksınız.
20H2'yi de deneyin daha da aşağıya inerseniz zaten PC LoL'u açmayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AtlasOS'u kurdum cok daha akıcı.

Evet. Tekrar sorayım ekstra bir ayar lazımmı normal Windows'ta yapılan FPS arttırma gibi ve sistem dili İngilizce kaldı Türkçe yapinca hata veriyor.

Onu language pack şeklinde çevrimdışı bulup kuracaksınız bulması zor epey ama. Ekstra ayara gerek yok zaten sizde görmüşsünüzdür tüm ayarları yaptığını. Gene ufak tefek istiyorsanız uzaktan yardımcı olabilirim.

Çözüm

İnce ayarları ve o dil paketini bana atarsanız çok iyi olur donanımdan gayet iyi anlarım da yazılım ve Windows tarafında biraz cahilim.

İnce ayarları ve o dil paketini bana atarsanız çok iyi olur donanımdan gayet iyi anlarım da yazılım ve Windows tarafında biraz cahilim.

Dil paketi için ekstra ISO indirmek gerekli nette bulmak zor hatta imkansız bu sürüm kodunda aynı kod numarasındaki 20H2 Türkçe Windows'tan NTLite ile Türkçe dil paketini çekmek lazım anca o şekilde olur. Uzun sürer ama gerekli diyorsanız denenebilir. ayarlar için uzaktan destek yoluyla AnyDesk'ten vs. yardımcı olabilirim.

Dil paketi için ekstra ISO indirmek gerekli nette bulmak zor hatta imkansız bu sürüm kodunda aynı kod numarasındaki 20H2 Türkçe Windows'tan NTLite ile Türkçe dil paketini çekmek lazım anca o şekilde olur. Uzun sürer ama gerekli diyorsanız denenebilir. Ayarlar için uzaktan destek yoluyla AnyDesk'ten vs. yardımcı olabilirim.

İngilizcem Windows kullanacak kadar var ayarlar için dediğiniz yapılabilir.

İngilizcem Windows kullanacak kadar var ayarlar için dediğiniz yapılabilir.

Kodu atıp sonra silersiniz. Gerekli batlar çalıştırıldığında çalışan kod sayısı epey azalacaktır işlemciniz Windows 7 de gibi çalışır. 15k kod satırına kadar indirebilmiştim ilk kurduğumda, Windows 7 sanırsam 10k civarıydı.

Kodu atıp sonra silersiniz. Gerekli batlar çalıştırıldığında çalışan kod sayısı epey azalacaktır işlemciniz Windows 7 de gibi çalışır. 15k kod satırına kadar indirebilmiştim ilk kurduğumda, Windows 7 sanırsam 10k civarıydı.

Ve ben yaklaşık 1 2 yıl önce E5300 GT 210 2 GB RAM ile sabit 75 FPS alırkan ondan daha iyi bir sistemle neden 60 alıyorum. Ama o zaman Windows 7 kullanıyordum.

Ve ben yaklaşık 1 2 yıl önce E5300 GT 210 2 GB RAM ile sabit 75 FPS alırkan ondan daha iyi bir sistemle neden 60 alıyorum. Ama o zaman Windows 7 kullanıyordum.

Büyük ihtimalle sistemdeki udt ayarı otomatik enabled halde geliyor sizde onu kapatmak gerekiyor. HD 6570 kullanıyorum bende AtlasOS'ta Valorant'ta 60 FPS sabit alıyordu eskiden GT 415 ekran kartı ile 100 civarı görüyordum rahat o ayarı kapattıktan sonra 140 civarı almaya başladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı