Q9400 Valorant'ta FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Aynı sistem bnde kullandım Valorant'ta 90 FPS rahat alıyordum SSD vardı bnce HDD yerıne SSD rahatlatır sistemi işlemci olacak iş degil zaten bundan yuksek işlemci bir tık ustu bir şey fark etmez.
Drop sorunu varmıydı akıcı şekilde oynanıyormuydu ve 8 gb miydi ram

Akıcı şekilde oynuyordum 90FPS altına düşmüyordu Low'da oynuyordum çözünürlüğümde 1440x900 4 GB RAM vardı.

i5 3470 8 GB RAM GT 640 2 GB ile sorunsuz oynayan bir tanıdığım var 60 FPS'in rahat üzerinde aliyor.

Ben grafik ayarı yapmadan denemek için girmiştim normalde oynadigim bir oyun değildi. Akıcı oynuyordum fakat bazen FPS düşmesi oluyordu.

Akıcı şekilde oynuyordum 90FPS altına düşmüyordu Low'da oynuyordum çözünürlüğümde 1440x900 4 GB RAM vardı.
Ssd şart oldu desene

Şuan oynamayacak kadar kasıyor

Şuan oynamayacak kadar kasıyor

Ben grafik ayarı yapmadan denemek için girmiştim normalde oynadigim bir oyun değildi. Akıcı oynuyordum fakat bazen FPS düşmesi oluyordu.
Ram aldıktan sonra geçer diye umuyorum

Geçti mi? Ben de Q9400, GT 1030 2 GB, 8 GB DDR3 1333 MHz RAM mevcut fakat 30 FPS civarında geziniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…