Q9400 ve HD 6570 için kaç Watt PSU gerekli?

XATESS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci alacağım fakat PSU yetmez diye korkuyorum. HD 6570 ekran kartım var ve E8200 işlemcim var. Stabil olarak çalışıyor 4 5 aydır hiçbir sorun yaşamadım. Q9400 takmak için PSU almam gerekiyor mu? En fazla 1 ay sonra PSU alacağım zaten her şey çok kasıyor artık dayanılmaz hale geldi. Q9400 + HD 6570 250W PSU ile çalışır mı soruma yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar işlemci alacağım fakat PSU yetmez diye korkuyorum. HD 6570 ekran kartım var ve E8200 işlemcim var. Stabil olarak çalışıyor 4 5 aydır hiçbir sorun yaşamadım. Q9400 takmak için PSU almam gerekiyor mu? En fazla 1 ay sonra PSU alacağım zaten her şey çok kasıyor artık dayanılmaz hale geldi. Q9400 + HD 6570 250W PSU ile çalışır mı soruma yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bana göre yetcektir kasmalar çoğunlukla açılışta olan uygulamalardan oluyor ne kadar uygulama o kadar gereksiz.

Q9550+GT630(1 GB GDDR3) ASUS kasasındaki 350W(400W peak) ile kullanıyorum. Daha önce ek güç soketli 9600GSO ile kullanmıştım. Ek güç soketi yoksa yeteceğini düşünüyorum sizdeki ürün özelliklerinde 250W yazmış benim kart için 350W yazıyordu. Ancak bu donanımla Valorantta takılmalar yaşadım. CSGO performansı fena değildi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı