Çözüldü Q9550 işlemci BIOS'ta 100 derece görüyor ve kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaş E7300'den Q9550'ye terfi ettim. E7300 çıkardım, Q9550'yi taktım, fanın altındaki eski termal macunu temizleyip yenisini sürdüm. Fanı taktım ama anlamadığım bir şekilde işlemci BIOS'ta 100 derece görüyor ve sistem kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun belli oldu. Kırık ayakları değiştirip tekrar deneyiniz. Kırık ayakların sağlamları N11 gibi sitelerde uygun fiyata bulunabiliyor.

Vallahi E7300 kullanıyorken 3 tarafını takmıştım sorunsuz kullanıyordum.
Sorunu çözdüm arkadaşlar, işlemcinin 3 tırnağını kilitledim bir tanesini kitlemediğim için oluyormuş bu yüksek sıcaklık şu an yükte bile en fazla 83 derece;)
Fanı tam oturtamamışsınızdır, BIOS'ta o kadar ısınmaz çünkü. Benim de öyle bir konum vardı ama ben yeni aldığım fanın altındaki etiketi sökmediğimden yüksek derecelerde çalışıyordu :)

Sorun belli oldu. Kırık ayakları değiştirip tekrar deneyiniz. Kırık ayakların sağlamları N11 gibi sitelerde uygun fiyata bulunabiliyor.

Vallahi E7300 kullanıyorken 3 tarafını takmıştım sorunsuz kullanıyordum.
Sorunu çözdüm arkadaşlar, işlemcinin 3 tırnağını kilitledim bir tanesini kitlemediğim için oluyormuş bu yüksek sıcaklık şu an yükte bile en fazla 83 derece;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı