Q9550 işlemci için ekran kartı önerisi

eemreggumus

Hectopat
Daha fazla  
RX460 aldım fakat LoL'de 70-80 FPS sürekli düşüp çıkıyor. Ekran kartında mı sıkıntı var, anlamadım. Gerçek performansı vermiyor. Darboğaz mı yapıyor arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok darboğaz olmaz 10 FPS falan olur normal değerler gibi işlemciniz çok eski.

RX460 aldım fakat LoL'de 70-80 FPS sürekli düşüp çıkıyor. Ekran kartında mı sıkıntı var, anlamadım. Gerçek performansı vermiyor. Darboğaz mı yapıyor arkadaşlar yardımcı olur musunu.

Hocam işlemciniz 2008, ekran kartınız 2016 yıllarında çıkmış. İşlemciniz ekran kartını destekleyemiyordur.

RX460 aldım fakat LoL'de 70-80 FPS sürekli düşüp çıkıyor. Ekran kartında mı sıkıntı var, anlamadım. Gerçek performansı vermiyor. Darboğaz mı yapıyor arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Büyük ihtimalle darboğaz yapıyor. Ayarları en yükseğe alıp tekrar bakın. Olmazsa işlemcinizin FSB değerini yükseltip takılmaları engelleyebilirsiniz.

Grafik ayarlarını Fulle öyle dene bir de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…