Hocam JDownloader üzerinden indiriyorum fakat hala hız düşük 50kb civarında. İzleyici eklenilmiyor sanırım.Torrent linki verildiyse onu indirip açmanız gerekiyor zaten kb olur torrent dosyasının boyutu. Başka bir indirme yöneticisi deneyebilirsiniz.
JDownloader Linki: JDownloader
Virüs taraması sonucu sadece "istenmeyen yazılım" tarzında bir tespitte bulundu 2 tane antivirüs, önemsiz.
Linki güncelledim kendi indirdiğim link olunca bitmiş süresi.
IDM trial reset kullanarak sorunu çözdüm. IDM'den indiriyorum. Yine de yardım için teşekkürler.Torrent linki verildiyse onu indirip açmanız gerekiyor zaten KB olur Torrent dosyasının boyutu. Başka bir indirme yöneticisi deneyebilirsiniz.
Jdownloader linki: JDownloader
Virüs taraması sonucu sadece "istenmeyen yazılım" tarzında bir tespitte bulundu 2 tane antivirüs, önemsiz.
Merhaba hocam, indirmeye çalıştığınız dosyayı gösterebilir misiniz? Siz de anlayabilirsiniz, indirmeyi başlatacak olan dosya 10 mb'tan fazla ise bu hatayı alıyorsunuz.
Hocam idm'nin süresi bitiyor. Torrent mi indireyim ?Hocam siz direkt internetten indirebileceğiniz bir dosyayı QTorrent ile indirmeye çalışıyorsunuz, Torrent ya da Magnet olması gerekiyor sanırım.
İndirme yöneticisi kullanmanız gerekiyor, Internet Download Manager gibi.
Hocam JDownloader üzerinden indiriyorum fakat hala hız düşük 50kb civarında. İzleyici eklenilmiyor sanırım.Torrent linki verildiyse onu indirip açmanız gerekiyor zaten kb olur torrent dosyasının boyutu. Başka bir indirme yöneticisi deneyebilirsiniz.
JDownloader Linki: JDownloader
IDM trial reset kullanarak sorunu çözdüm. IDM'den indiriyorum. Yine de yardım için teşekkürler.Torrent linki verildiyse onu indirip açmanız gerekiyor zaten KB olur Torrent dosyasının boyutu. Başka bir indirme yöneticisi deneyebilirsiniz.
Jdownloader linki: JDownloader
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.