Çözüldü qBittorrent "indirme sınırını aşıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bir dosya indirecektim fakat qBittorrent'e URL olarak eklediğimde bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• beaw.PNG
    beaw.PNG
    11,8 KB · Görüntüleme: 48
Çözüm
Torrent linki verildiyse onu indirip açmanız gerekiyor zaten kb olur torrent dosyasının boyutu. Başka bir indirme yöneticisi deneyebilirsiniz.
JDownloader Linki: JDownloader
Virüs taraması sonucu sadece "istenmeyen yazılım" tarzında bir tespitte bulundu 2 tane antivirüs, önemsiz.

Linki güncelledim kendi indirdiğim link olunca bitmiş süresi.
Hocam JDownloader üzerinden indiriyorum fakat hala hız düşük 50kb civarında. İzleyici eklenilmiyor sanırım.

Torrent linki verildiyse onu indirip açmanız gerekiyor zaten KB olur Torrent dosyasının boyutu. Başka bir indirme yöneticisi deneyebilirsiniz.
Jdownloader linki: JDownloader
Virüs taraması sonucu sadece "istenmeyen yazılım" tarzında bir tespitte bulundu 2 tane antivirüs, önemsiz.

IDM trial reset kullanarak sorunu çözdüm. IDM'den indiriyorum. Yine de yardım için teşekkürler.
Merhaba hocam, indirmeye çalıştığınız dosyayı gösterebilir misiniz? Siz de anlayabilirsiniz, indirmeyi başlatacak olan dosya 10 mb'tan fazla ise bu hatayı alıyorsunuz.

Hocam siz direkt internetten indirebileceğiniz bir dosyayı QTorrent ile indirmeye çalışıyorsunuz, Torrent ya da Magnet olması gerekiyor sanırım.

İndirme yöneticisi kullanmanız gerekiyor, Internet Download Manager gibi.

Torrent linki verildiyse onu indirip açmanız gerekiyor zaten kb olur torrent dosyasının boyutu. Başka bir indirme yöneticisi deneyebilirsiniz.

Hocam JDownloader üzerinden indiriyorum fakat hala hız düşük 50kb civarında. İzleyici eklenilmiyor sanırım.

Torrent linki verildiyse onu indirip açmanız gerekiyor zaten KB olur Torrent dosyasının boyutu. Başka bir indirme yöneticisi deneyebilirsiniz.
Jdownloader linki: JDownloader

IDM trial reset kullanarak sorunu çözdüm. IDM'den indiriyorum. Yine de yardım için teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı