M Murat7272 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, elimde QCY H2 Pro var. Masaüstü bilgisayarımda Bluetooth aparatı sayesinde kullanıyorum. Fakat çeşitli özelliklerini kullanabilmek için QCY uygulamasını masaüstüne yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, elimde QCY H2 Pro var. Masaüstü bilgisayarımda Bluetooth aparatı sayesinde kullanıyorum. Fakat çeşitli özelliklerini kullanabilmek için QCY uygulamasını masaüstüne yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.613 Makaleler 2 Çözümler 42 27 Ağustos 2025 #2 Çift cihaz desteği var, bir yandan telefona bağla. Özelliklerini telefondan ayarla.
M Murat7272 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #3 Deiinzz dedi: Çift cihaz desteği var, bir yandan telefona bağla. Özelliklerini telefondan ayarla. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Telefona bağlayıp ayarladıktan sonra bilgisayara bağlayınca seçtiğim o özellikleri kullanacak değil mi?
Deiinzz dedi: Çift cihaz desteği var, bir yandan telefona bağla. Özelliklerini telefondan ayarla. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Telefona bağlayıp ayarladıktan sonra bilgisayara bağlayınca seçtiğim o özellikleri kullanacak değil mi?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.613 Makaleler 2 Çözümler 42 27 Ağustos 2025 #4 Murat7272 dedi: Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Telefona bağlayıp ayarladıktan sonra bilgisayara bağlayınca seçtiğim o özellikleri kullanacak değil mi? Genişletmek için tıkla... İlk önce bilgisayara bağla, sonra telefona bağla. Ve telefondan ayarları yap.
Murat7272 dedi: Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için. Telefona bağlayıp ayarladıktan sonra bilgisayara bağlayınca seçtiğim o özellikleri kullanacak değil mi? Genişletmek için tıkla... İlk önce bilgisayara bağla, sonra telefona bağla. Ve telefondan ayarları yap.
M Murat7272 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #5 T Deiinzz dedi: İlk önce bilgisayara bağla, sonra telefona bağla. Ve telefondan ayarları yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
T Deiinzz dedi: İlk önce bilgisayara bağla, sonra telefona bağla. Ve telefondan ayarları yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.