Elektronik QCY HT05 MELOBUDS 549 TL

HAWKARD

Hectopat
Piyasası 689 TL'den başlıyor uzun süredir stokta yoktu. Ben de sipariş verdim görüşme+müzik için bu fiyat bandında ideal sayılabilecek bir kulaklık.

Link;

Bir süredir kullanıyorum gayet memnunum. ANC özellikle otobüste çok iş görüyor. Yalnız rüzgar kısmında o kadar başarılı değil. Ama mikrofon anc ve ses kalitesi gayet iyi.

Bir süredir kullanıyorum gayet memnunum. ANC özellikle otobüste çok iş görüyor. Yalnız rüzgar kısmında o kadar başarılı değil. Ama mikrofon anc ve ses kalitesi gayet iyi.
Ben de uzun süre araştırdım ve aldım umarım memnun kalırım beklentim yüksek.

Bir süredir kullanıyorum gayet memnunum. ANC özellikle otobüste çok iş görüyor. Yalnız rüzgar kısmında o kadar başarılı değil. Ama mikrofon ANC ve ses kalitesi gayet iyi.

ANC çok iyi değil diye biliyorum bu modelde ama F/P iyi gibi silikonlu olarak?

T18 modelide incelenebilir. Müzik performansı konusunda daha üstün olduğu söyleniyor. (Bu arada 599 TL'ye çıkmış konudaki kulaklık)

QCY T13'ün tasarımına benziyor. QCY bluetooth kulaklık olarak iyi marka.

Hala memnun musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…