Çözüldü QCY T13 ANC ile Dolby Atmos ve kayıpsız ses kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. Kulaklığı yeni aldım. Bu kulaklık ile Apple Music'in Dolby Atmos ve kayıpsız ses teknolojilerini kullanmam mümkün müdür? Bu işlem için herhangi bir ek ayar yapmam gerekir mi?

Çözüm
Ayarlardan ALAC'yi açmak bir işe yaramaz yani. Dolby Atmos kısmında problem çıkar mı peki hocam? Kulaklıkların Dolby Atmos destekleyip desteklememe gibi bir durumu oluyor mu?
Hayır olmaz, telefon desteği olması gerek. Çift taraflı destek olursa ses kalitesi daha iyi olur.
Merhaba. Kulaklığı yeni aldım. Bu kulaklık ile Apple Music'in Dolby Atmos ve kayıpsız ses teknolojilerini kullanmam mümkün müdür? Bu işlem için herhangi bir ek ayar yapmam gerekir mi?

Hayır gerekmez, telefonunuzun Dolby Atmos desteklemesi yeterlidir. Kulaklığın kodek türü ne ise o kodekte iletir. AAC kodek olabilir büyük ihtimalle, LDAC kalitesi beklemeyin.

Hayır gerekmez, telefonunuzun Dolby Atmos desteklemesi yeterlidir. Kulaklığın kodek türü ne ise o kodekte iletir. AAC kodek olabilir büyük ihtimalle, LDAC kalitesi beklemeyin.
Hocam normalde S23'le kullanıyordum ama bir garanti durumu var şu anlık, mecbur eski telefon 6s Plus'la kullanıyorum. Telefonda Apple Music görünce aklıma geldi. Garanti işlemleri gereksiz uzayabiliyor malum.
Apple'ın sitesinde iPhone 6S'le ilgili ses kısmı şu şekilde belirtilmiş:
"Desteklenen ses biçimleri: AAC (8 ila 320 Kbps), Korumalı AAC (iTunes Store’dan), HE-AAC, MP3 (8 ila 320 Kbps), MP3 VBR, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E-AC‑3), Audible (2, 3 ve 4 biçimleri, Audible Enhanced Audio, AAX ve AAX+), Apple Lossless, AIFF ve WAV"
Kulaklığın kodek türü sanırım AAC.
Bu durumda Loseless veya Dolby Atmos dinler miyim?

Hocam normalde S23'le kullanıyordum ama bir garanti durumu var şu anlık, mecbur eski telefon 6S Plus'la kullanıyorum. Telefonda Apple Music görünce aklıma geldi. Garanti işlemleri gereksiz uzayabiliyor malum.
Apple'ın sitesinde iPhone 6S'le ilgili ses kısmı şu şekilde belirtilmiş:
"Desteklenen ses biçimleri: AAC (8 ila 320 Kbps), Korumalı AAC (iTunes Store'dan), HE-AAC, MP3 (8 ila 320 Kbps), MP3 VBR, Dolby Digital (AC‑3), Dolby Digital Plus (E-AC‑3), Audible (2, 3 ve 4 biçimleri, Audible Enhanced Audio, AAX ve AAX+), Apple Lossless, AIFF ve WAV"
Kulaklığın kodek türü sanırım AAC.
Bu durumda Loseless veya Dolby Atmos dinler miyim?

Hocam Apple Music Dolby Atmos destekliyor telefonunuz değil, Apple Music sadece Dolby Atmos ses transferine izin veriyor. Loseless kullanılabilir fakat AAC kalitesi duyarsınız.

Hocam Apple Music Dolby Atmos destekliyor telefonunuz değil, Apple Music sadece Dolby Atmos ses transferine izin veriyor. Loseless kullanılabilir fakat AAC kalitesi duyarsınız.
Ayarlardan ALAC'yi açmak bir işe yaramaz yani. Dolby Atmos kısmında problem çıkar mı peki hocam? Kulaklıkların Dolby Atmos destekleyip desteklememe gibi bir durumu oluyor mu?

Hayır olmaz, telefon desteği olması gerek. Çift taraflı destek olursa ses kalitesi daha iyi olur.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı