QCY T13 ANC vs Anker Soundcore R50i

BORİS_PMP

Centipat
Daha fazla  
Merhaba başlıktan da gördüğünüz üzere 2 kulaklık arasında kaldım. 2'si arasında çok fiyat farkı yok ama R50i de ANC özelliği yok ama T13 de ANC var bazıları T13 ANC kulaktan düşüyor diyor bazıları düşmüyor diyor. R50'i de çok fazla kötü yorum yoktu ama ANC olmadığı için korkuyorum. Spor yapan birisi olarak ANC çok işime yarardı. Size hangisini almalıyım? Kullanan arkadaşlar varsa nasıldır? Memnun mudur?

Merhaba başlıktan da gördüğünüz üzere 2 kulaklık arasında kaldım. 2'si arasında çok fiyat farkı yok ama R50i de ANC özelliği yok ama T13 de ANC var bazıları T13 ANC kulaktan düşüyor diyor bazıları düşmüyor diyor. R50'i de çok fazla kötü yorum yoktu ama ANC olmadığı için korkuyorum. Spor yapan birisi olarak ANC çok işime yarardı. Size hangisini almalıyım? Kullanan arkadaşlar varsa nasıldır? Memnun mudur?

R50i ses kalitesi konusunda daha iyi. Mikrofonu idare eder. ANC olup olmaması bence çok da önemli değil spor salonunda sesler düzensiz zaten ANC olup olmaması etkilemez.

İkisini de kullandım. Avantajları ve eksileri şöyle:

Soundcore R50i'nin mikrofonu en ufak gürültüde sesini anlaşılmaz hale getiriyor, QCY T13 bu konuda daha iyi.

Soundcore R50i'nin basları daha önde ve iyi, QCY T13'te bas ve tizler daha dengeli.

ANC özelliği T13'te farkediliyor ama R50i de olmaması da bana çok büyük fark hissettirmedi.

Benim tavsiyemi sorarsan T13 öneririm. Ama baslar önemlise R50i tercih edilebilir. Ben aktif olarak R50i kullanıyorum.

Ek olarak şunu da ekleyeyim Anker'in mobildeki uygulaması QCY'ye göre çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı