Çözüldü QCY T13 bilgisayara bağlanır mı?

• Konuyu başlatan Xallt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5.428
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xallt

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 kullanıyorum Bluetooth 5.0 adaptör ile T13'ü bilgisayara bağlayabilir miyim? @Evil Belief.

Çözüm
Ben kullanıyorum adaptör ile. Dark BT 5.0 adaptörle gayet güzel çalışıyor. Ancak şöyle bir durum var, normal modda veya oyun modundayken mikrofonu çalışmıyor. Mikrofonu çalıştırmak için Hands Free modda kullanmanız lazım. Öyle olunca da ses rezalet oluyor. Ekstra mikrofonunuz yoksa sıkıntı yaşarsınız.
Bilgisayarda kullanan var mı qyc t13'ü bana kesin bilgi lazım.

W8.1 ve W10'lu bilgisayara bağlayıp sorunsuz kullandım. W7'de çalışacağından ise emin değilim. Bazen adaptörün driver'ı da W7 ile uyumsuz olabiliyor.

W8.1 ve Windows 10'lu bilgisayara bağlayıp sorunsuz kullandım. W7'de çalışacağından ise emin değilim. Bazen adaptörün Driver'ı da W7 ile uyumsuz olabiliyor.

Adaptörümün driverı Windows 7 ile uyumlu o yüzden çalışır diye düşünüyorum.

Ben kullanıyorum adaptör ile. Dark BT 5.0 adaptörle gayet güzel çalışıyor. Ancak şöyle bir durum var, normal modda veya oyun modundayken mikrofonu çalışmıyor. Mikrofonu çalıştırmak için Hands Free modda kullanmanız lazım. Öyle olunca da ses rezalet oluyor. Ekstra mikrofonunuz yoksa sıkıntı yaşarsınız.

Çözüm

Bu adaptör mevzusu nasıl oluyor tam olarak? USB adaptör satın alıp kulaklıklarla adaptörü eşleştiriyoruz anladığım kadarıyla. Ancak laptopa direkt Bluetooth ile bağlamakla adaptöre bağlayıp kullanmak arasında nasıl bir fark olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…