Çözüldü QCY T13 bilgisayara bağlanır mı?

• Konuyu başlatan Xallt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5.431
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ben kullanıyorum adaptör ile. Dark BT 5.0 adaptörle gayet güzel çalışıyor. Ancak şöyle bir durum var, normal modda veya oyun modundayken mikrofonu çalışmıyor. Mikrofonu çalıştırmak için Hands Free modda kullanmanız lazım. Öyle olunca da ses rezalet oluyor. Ekstra mikrofonunuz yoksa sıkıntı yaşarsınız.
W8.1 ve W10'lu bilgisayara bağlayıp sorunsuz kullandım. W7'de çalışacağından ise emin değilim. Bazen adaptörün driver'ı da W7 ile uyumsuz olabiliyor.

Ben kullanıyorum adaptör ile. Dark BT 5.0 adaptörle gayet güzel çalışıyor. Ancak şöyle bir durum var, normal modda veya oyun modundayken mikrofonu çalışmıyor. Mikrofonu çalıştırmak için Hands Free modda kullanmanız lazım. Öyle olunca da ses rezalet oluyor. Ekstra mikrofonunuz yoksa sıkıntı yaşarsınız.

Çözüm
Ben kullanıyorum adaptör ile. Dark BT 5.0 adaptörle gayet güzel çalışıyor. Ancak şöyle bir durum var, normal modda veya oyun modundayken mikrofonu çalışmıyor. Mikrofonu çalıştırmak için hands Free modda kullanmanız lazım. Öyle olunca da ses rezalet oluyor. Ekstra mikrofonunuz yoksa sıkıntı yaşarsınız.

Bu adaptör mevzusu nasıl oluyor tam olarak? USB adaptör satın alıp kulaklıklarla adaptörü eşleştiriyoruz anladığım kadarıyla. Ancak laptopa direkt Bluetooth ile bağlamakla adaptöre bağlayıp kullanmak arasında nasıl bir fark olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı