Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Cihazlar > Diğer cihaz ve yazıcı ayarları > Cihazını seç > Hizmetler sekmesi > Eller boşta telefon seçeneğini kapat.Ama o şekilde bt kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim ki?
Hocam dediğiniz gibi yaptım ama boğukluk devam ediyor.
Ama o şekilde bt kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim ki?Hem kulaklık hem mikrofon olarak BT kulaklığı kullanırsanız ses çıkış kalitesi bu şekilde olur. Ses ayarlarından giriş aygıtını dahili mikrofon olarak seçin.
Hocam dediğiniz gibi yaptım ama boğukluk devam ediyor.Hem kulaklık hem mikrofon olarak BT kulaklığı kullanırsanız ses çıkış kalitesi bu şekilde olur. Ses ayarlarından giriş aygıtını dahili mikrofon olarak seçin.
Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Cihazlar > Diğer cihaz ve yazıcı ayarları > Cihazını seç > Hizmetler sekmesi > Eller boşta telefon seçeneğini kapat.Ama o şekilde bt kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim ki?
Hocam dediğiniz gibi yaptım ama boğukluk devam ediyor.
Aynı anda hem giriş hem çıkış olarak kullanamazsınız, kullanılınırsa bu şekilde olur hocam. Zaten dahili mikrofonun kalitesi aşağı kalmazAma o şekilde bt kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim ki?
Laptop kullanmıyorum masaüstü var, dahili mikrofon yok o yüzden.Aynı anda hem giriş hem çıkış olarak kullanamazsınız, kullanılınırsa bu şekilde olur hocam. Zaten dahili mikrofonun kalitesi aşağı kalmaz
Hocam harici mikrofon almadan aynı anda ikisini kullanamıyorsun malesef. Ya da ses kalitesi bu şekilde oluyor. Fazlasıyla uygun bir mikrofon bile alsan işini görür.Laptop kullanmıyorum masaüstü var, dahili mikrofon yok o yüzden.
@Tagzanta @Mustafa.Kaan hocam o ayarı açınca hiçbir ses gelmemeye başlıyor sıfır. Bluetoothu kapat aç yapayım dedim kapat aç yapınca da o ayar tekrar aktif hale geliyor.
Laptop kullanmıyorum masaüstü var, dahili mikrofon yok o yüzden.
@Tagzanta @Mustafa.Kaan hocam o ayarı açınca hiçbir ses gelmemeye başlıyor sıfır. Bluetooth'u kapat aç yapayım dedim kapat aç yapınca da o ayar tekrar aktif hale geliyor.
Deneyeyim.O ayarı uyguladıktan sonra cihazı kapatıp açın, Bluetooth'u kapatmayın.
Masrafa gerek yok ya asıl bilgisayarda kullandığım kulaklığı mikrofon gibi önüme koyar o şekilde kullanırım bakarım.Hocam harici mikrofon almadan aynı anda ikisini kullanamıyorsun malesef. Ya da ses kalitesi bu şekilde oluyor. Fazlasıyla uygun bir mikrofon bile alsan işini görür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.