Çözüldü QCY T13 ile Discord'dayken sesler boğuk geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ama o şekilde bt kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim ki?

Hocam dediğiniz gibi yaptım ama boğukluk devam ediyor.
Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Cihazlar > Diğer cihaz ve yazıcı ayarları > Cihazını seç > Hizmetler sekmesi > Eller boşta telefon seçeneğini kapat.

Kulaklığın mikrofonunu kullanamazsınız ama.
Hem kulaklık hem mikrofon olarak BT kulaklığı kullanırsanız ses çıkış kalitesi bu şekilde olur. Ses ayarlarından giriş aygıtını dahili mikrofon olarak seçin.

Hem kulaklık hem mikrofon olarak BT kulaklığı kullanırsanız ses çıkış kalitesi bu şekilde olur. Ses ayarlarından giriş aygıtını dahili mikrofon olarak seçin.

Son düzenleme:

Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Cihazlar > Diğer cihaz ve yazıcı ayarları > Cihazını seç > Hizmetler sekmesi > Eller boşta telefon seçeneğini kapat.

Kulaklığın mikrofonunu kullanamazsınız ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı anda hem giriş hem çıkış olarak kullanamazsınız, kullanılınırsa bu şekilde olur hocam. Zaten dahili mikrofonun kalitesi aşağı kalmaz

Aynı anda hem giriş hem çıkış olarak kullanamazsınız, kullanılınırsa bu şekilde olur hocam. Zaten dahili mikrofonun kalitesi aşağı kalmaz
Laptop kullanmıyorum masaüstü var, dahili mikrofon yok o yüzden.

@Tagzanta @Mustafa.Kaan hocam o ayarı açınca hiçbir ses gelmemeye başlıyor sıfır. Bluetoothu kapat aç yapayım dedim kapat aç yapınca da o ayar tekrar aktif hale geliyor.

Son düzenleme:

@Tagzanta @Mustafa.Kaan hocam o ayarı açınca hiçbir ses gelmemeye başlıyor sıfır. Bluetoothu kapat aç yapayım dedim kapat aç yapınca da o ayar tekrar aktif hale geliyor.
Hocam harici mikrofon almadan aynı anda ikisini kullanamıyorsun malesef. Ya da ses kalitesi bu şekilde oluyor. Fazlasıyla uygun bir mikrofon bile alsan işini görür.

@Tagzanta @Mustafa.Kaan hocam o ayarı açınca hiçbir ses gelmemeye başlıyor sıfır. Bluetooth'u kapat aç yapayım dedim kapat aç yapınca da o ayar tekrar aktif hale geliyor.

O ayarı uyguladıktan sonra cihazı kapatıp açın, Bluetooth'u kapatmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ayarı uyguladıktan sonra cihazı kapatıp açın, Bluetooth'u kapatmayın.
Deneyeyim.
Hocam harici mikrofon almadan aynı anda ikisini kullanamıyorsun malesef. Ya da ses kalitesi bu şekilde oluyor. Fazlasıyla uygun bir mikrofon bile alsan işini görür.
Masrafa gerek yok ya asıl bilgisayarda kullandığım kulaklığı mikrofon gibi önüme koyar o şekilde kullanırım bakarım.

@Tagzanta Teşekkür ederim hocam. Kulaklığı mikrofon olarak kullanma işi biraz garip oluyor olmazsa telefonu mikrofon olarak ayarlarım.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı