gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 QCY T13 kulaklığim var çalışması için uygulamasını yüklemek gerekiyor telefonda indirince sorunsuz çalışıyor fakat tabletimde QCY uygulamasını indiremiyorum cihazı desteklemediğini söylüyor tablet modeli Tab S7 FE.
QCY T13 kulaklığim var çalışması için uygulamasını yüklemek gerekiyor telefonda indirince sorunsuz çalışıyor fakat tabletimde QCY uygulamasını indiremiyorum cihazı desteklemediğini söylüyor tablet modeli Tab S7 FE.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.835 Çözümler 51 Yer Bursa 28 Haziran 2023 #2 gleran dedi: QCY T13 kulaklığim var çalışması için uygulamasını yüklemek gerekiyor telefonda indirince sorunsuz çalışıyor fakat tabletimde QCY uygulamasını indiremiyorum cihazı desteklemediğini söylüyor tablet modeli Tab S7 FE. Genişletmek için tıkla... APK olarak kurmayı deneyin.
gleran dedi: QCY T13 kulaklığim var çalışması için uygulamasını yüklemek gerekiyor telefonda indirince sorunsuz çalışıyor fakat tabletimde QCY uygulamasını indiremiyorum cihazı desteklemediğini söylüyor tablet modeli Tab S7 FE. Genişletmek için tıkla... APK olarak kurmayı deneyin.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 HakanXD dedi: APK olarak kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Virüs vs olmayan bir APK sitesi önerebilir misin?
HakanXD dedi: APK olarak kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Virüs vs olmayan bir APK sitesi önerebilir misin?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.835 Çözümler 51 Yer Bursa 28 Haziran 2023 #4 Mesela APKPure. Ama istediğin her dosya o sitede olacak diye bir kaide yok.