QCY T13 vs Lenovo LP1s

• Konuyu başlatan 551040
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 4.246
Mesajı değiştirdim. Yine de yazayım QCY T13 alın geçin, LP1s asla 260 TL etmez.
Bende kararımı T13 den yana verecek gibiyim çünkü özelliklerine falan baktım ikisinin T13 daha iyi gibi geldi 20 TL daha fazla verip daha iyisini alırım LP1S biraz daha ucuz olsa belki ondan yana verirdim kararımı N11den almayı düşünüyorum ama bozuk falan cıkarsa iadede sorun cıkarıyorlar falan diyorlar HepsiBurada da 300 TL hangisi daha iyi olur kanka sence yorumlarda falan gördümde T13 hasarlı veya bozuk falan çıkabiliyormuş satıcıdan kaynaklı

Bende kararımı T13'den yana verecek gibiyim çünkü özelliklerine falan baktım ikisinin T13 daha iyi gibi geldi 20 TL daha fazla verip daha iyisini alırım LP1S biraz daha ucuz olsa belki ondan yana verirdim kararımı N11'den almayı düşünüyorum ama bozuk falan cıkarsa iadede sorun cıkarıyorlar falan diyorlar Hepsiburada'da 300 TL hangisi daha iyi olur kanka sence yorumlarda falan gördümde T13 hasarlı veya bozuk falan çıkabiliyormuş satıcıdan kaynaklı

Ne kadar fark olur bilemiyorum ama Hepsiburada üzerinden almanı öneririm.

Bass ve tizler yeterli, şarjı yeterince gidiyor ve sorun çıkarmıyor. Mikrofon idare eder, kapalı ortamlar da ses çok fazla yükseltilmedikçe dışarıya fazla ses v
Bass ve tizler yeterli, şarjı yeterince gidiyor ve sorun çıkarmıyor. Mikrofon idare eder, kapalı ortamlar da ses çok fazla yükseltilmedikçe dışarıya fazla ses vermiyor. Sorun çıkarma ihtimali olan bir ürün ama bu fiyat seviyesinde alınır.
Kanka birde dışarıdaki sesi almıyor demi gürültü önleme var mı yani

Kanka bir de dışarıdaki sesi almıyor değil mi gürültü önleme var mı yani

Onu test etme fırsatım olmadı ne yazık ki, ama kulaklığın mikrofonu ile biriyle konuşurken konuştuğum kişi bana "Kanka o rüzgar sesi ne, neredesin sen" diyordu. Yani dışarıdan ses alıyor galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı