QCY T18 nasıldır?

Darknetxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum. Deneyimini paylaşabilecek birisi var mı? Genel hayatımda sakin müzik ve film izliyorum. Mikrofonu önemli değil veya transparan özelliği sadece dışarıdan gelen sesleri kessin yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
T13 modelini kullanmıştım. Dışarıdaki sesi çok güzel kesiyordu. Ayrıca ses kalitesi de gayet iyi ve yüksekti benim için. İyi sosyaller.

Hocam deneyimleriniz nasıl bende almak istiyorum şu anda QCY t1C modelini kullanıyorum.
Merak ettiğim şey kulaktayken müzik falan açmadan ne kadar sesi engelliyor?
Kulakta sağlam hissettiriyor mu yoksa düşecek gibi mi?

Hocam deneyimleriniz nasıl bende almak istiyorum şu anda QCY t1C modelini kullanıyorum.
Merak ettiğim şey kulaktayken müzik falan açmadan ne kadar sesi engelliyor?
Kulakta sağlam hissettiriyor mu yoksa düşecek gibi mi?

Kanka açıkçası bir şey çalmazken ses pek engellemiyor. Bazen düşecek gibi geliyor bana elimi atıyorum dokunmatik olduğu için sürekli ses kısıyordu uygulamasindan ilk dokunuş için olanları kapattım o sorunum düzeldi. Ama ses ve mikrofon olarak gayet memnunum. CS:GO dahi oynuyorum. Gaming kulaklık gibi değil asla ama iş görüyor.

Bende aldım. Lakin şöyle bir durum var bende bağlanıyor bağlandığı gözüküyor ama ses gelmiyor Bluetooth aç kapa yapıyorum ya da programın üzerine geliyorum o zaman sorun çözülüyor. Bu problemi yaşayan var mı başka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı