QCY T31 Melobuds Neo vs Soundcore R50i

R50I'yi uzun süre kullandım ve fiyatının en iyisi bence bu kulaklık. Bassları gayet güzel tiz ve midleri de çok kısmıyor. Diğer kulaklık hakkında bilgim yok ama R50i önerebilirim.

R50ı'yi uzun süre kullandım ve fiyatının en iyisi bence bu kulaklık. Bassları gayet güzel tiz ve midleri de çok kısmıyor. Diğer kulaklık hakkında bilgim yok ama R50i önerebilirim.

Bende R100 modelini kullanıyorum o yüzden R50i alamayı düşünüyorum ama QCY T31 kutusu çok hoşuma giti bir sorayım dedim ama galiba kulanan yok.

Qyc Melobuds pro almıştım geçen kutusu güzel iyi hoş ama ses kalitesi çok kötüydü niye diye sorarsan hazır gelen ekolayzır berbat ve ekolayzır ile çok oynayınca da ses bozuluyor hissediyorsun. O yüzden iade ettim

Qyc melobuds Pro almıştım geçen kutusu güzel iyi hoş ama ses kalitesi çok kötüydü niye diye sorarsan hazır gelen ekolayzır berbat ve ekolayzır ile çok oynayınca da ses bozuluyor hissediyorsun. O yüzden iade ettim.

Ne zamandır Anker R50i kualnıyorsunuz? Ben 2 yıldır R100 kullanıyorum anneme r50i alacağım da. R100 arada bir sağ ya da sol kulaklık kopma ve daha hızlı şarj bitme oluyor R50i var mı böyle sorunlar? Fakat buna rağmen ben hala R100 kadar rahat kulak içi kulaklık kulanmadım memnunum yani.

Ne zamandır Anker R50i kualnıyorsunuz? Ben 2 yıldır R100 kullanıyorum anneme R50i alacağım da. R100 arada bir sağ ya da sol kulaklık kopma ve daha hızlı şarj bitme oluyor R50i var mı böyle sorunlar? Fakat buna rağmen ben hala R100 kadar rahat kulak içi kulaklık kulanmadım memnunum yani.

Şarjı gayet iyi gidiyor bence. Sadece benim sağ kulağıma oturmamıştı ama yeni kulaklık aldım yine oturmadı benim kulağımla alakalı büyük ihtimalle. 1 yıl oldu kullanalı hala tas gibi çalışıyor. Memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı