Qcy T5 Bluetooh Kulaklık incelemesi

Güzel bir inceleme olmuş, eline sağlık.

Oyunda denersen performansı hakkında görüşlerini duymak isterim, iyi olduğunu duymuştum ama detaylı bir cevap görmedim/duymadım.

Güzel bir inceleme olmuş, eline sağlık.

Oyunda denersen performansı hakkında görüşlerini duymak isterim, iyi olduğunu duymuştum ama detaylı bir cevap görmedim/duymadım.
Hayatımda ilk defa PUBG Mobile indireceğim, senin için.
@enonertetanem hocamın isteği ile kulaklığa oyun testi yaptım. Aslında PUBG ile yapacaktım fakat seslerin PUBG'den daha önemli olduğu Alone Wolf oyunu ile test yaptım. Kulaklığın oyun modunu açmadığınız zaman gerçekten hissedilebilir bir gecikme oluyor, haliyle de rahatsız ediyor. Oyun modunu açtığınız zaman ise gecikme hatırı sayılır sürede azalıyor, ama birazcık seslere odaklandığınız zaman yine gecikmeyi hissedebiliyorsunuz. Benim tavsiyem, bu kulaklığı sadece PUGBG Mobile ve COD Mobile gibi oyunlar oynayacak kişilerin almaması. Rakiplerinin nasıl bir oyun performansı var bilgim yok ama T5'in oyun performansı pek iyi sayılmaz.

Son düzenleme:
Geçen günlerde ucuz kulaklıkların dip ses problemi diye bir konu açmıştım ses çalmıyorken dip veya statik diye tabir edilen sesten mevcut mu ?

Geçen günlerde ucuz kulaklıkların dip ses problemi diye bir konu açmıştım ses çalmıyorken dip veya statik diye tabir edilen sesten mevcut mu ?
Mikrofonu soruyorsanız, hayır öyle bir sorun yok. Ses olarak soruyorsanız yine öyle bir sorun yok. Bu mesajı yazarken kulaklık kulağıma takılı, herhangi bir şarkı falan açmadım, hiç bir dipses yok.

Mikrofonu soruyorsanız, hayır öyle bir sorun yok. Ses olarak soruyorsanız yine öyle bir sorun yok. Bu mesajı yazarken kulaklık kulağıma takılı, herhangi bir şarkı falan açmadım, hiçbir dipses yok.

Hocam kulaklık aktif değilken veya ses çalıyorken anlaşılmıyor. YouTube'da bir video başlatıp durdurun mesela o zaman da belli olmuyorsa şanslısınız demektir internette T5 ile alakalı da benim yaşadığım sorunla ilgili konular okumuştum çünkü.

Şimdi tekrar kontrol ettim. Videoyu durdurunca 1/1.5 saniyelik ufak bir dip ses oluyor. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum şahsen.

Şimdi tekrar kontrol ettim. Videoyu durdurunca 1/1.5 saniyelik ufak bir dip ses oluyor. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum şahsen.
O civarlardaysa sıkıntı yaratmaz sorunlu olanlarda 10 15 saniye durmuyor o ses
Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…