Qcy T5 Bluetooh Kulaklık incelemesi

Alalı 3 gün oldu bir sıkıntı yaşadın mı?

Benmi şansızım qcy t5 aldım evet ama sol sağa kulakğımdayken bağlanmıyor yerde bağlanıyor kulağımda bağlanmıyor buda bir kronik sorun 2. alışım gene aynı arıza tavsiye etmem

Ben mi şansızım qcy t5 aldım evet ama sol sağa kulakğımdayken bağlanmıyor yerde bağlanıyor kulağımda bağlanmıyor bu da bir kronik, sorun 2. alışım gene aynı arıza tavsiye etmem.
Şarjı azken ufak tefek bağlantı sorunları olabiliyor, ama böyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum.

Aynı ürünü babam kullanıyor, bu sayede benim de az çok kullanma fırsatım oldu. Fiyatına göre çok iyi kulaklık, özellikle bassları ve dokunmatik yüzeyi çok iyi.

Güzel inceleme olmuş, hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın

Bende severek kullanıyordum fakat sol kulaklığımı düşürme sonucu bozdum. Sallanmaya başladı ve ses gidip geliyor. Faturasını kutusunu her şeyini kaybettim. Yaptırabileceğim bir yer bulamıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Vidası falan olsa içini açıp bak derdim fakat kulaklık öyle bir yapılmış ki içinin kırmadan açılmasına imkan yok. Onun dışında tamir olacağını da sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Hocam bu kulaklığı PC'den arkadaşımla konuşup oyun oynarken, müzik dinlerken, telefonla konuşmak için kullanacağım. Sizce nasıl? Bu üç şey için bana önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…