Loxyko Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 184 30 Ekim 2021 #1 Kulaklık Android telefonumda çalışıyor bir sorun yok. Windows 11'de ise bağlanıyor ama ses gelmiyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Kulaklık Android telefonumda çalışıyor bir sorun yok. Windows 11'de ise bağlanıyor ama ses gelmiyor. Çözüm önerisi olan var mı?
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2021 #2 Windows 11 Update dene.
Loxyko Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 184 30 Ekim 2021 #3 UstamFenomen dedi: Windows 11 Update dene. Genişletmek için tıkla... Bütün güncellemeler yapılı hocam şuan.
UstamFenomen dedi: Windows 11 Update dene. Genişletmek için tıkla... Bütün güncellemeler yapılı hocam şuan.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2021 #4 Loxyko dedi: Bütün güncellemeler yapılı hocam şu an. Genişletmek için tıkla... Herkes QCY T5 Bluetooth kulaklık Windows 11 ses vermiyordu, sorun yaşıyor. İnternette araştım bulmadım, başka çözmek yok kusura bakma
Loxyko dedi: Bütün güncellemeler yapılı hocam şu an. Genişletmek için tıkla... Herkes QCY T5 Bluetooth kulaklık Windows 11 ses vermiyordu, sorun yaşıyor. İnternette araştım bulmadım, başka çözmek yok kusura bakma