Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 11 Ekim 2021 #1 Selamlar, Gündelik hayat ve özellikle spor için kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum ve QCY T9 TWS ürüne denk geldim. Kullanan var mıdır, tavsiye eder misiniz? Amazon tarafından bizzat satılıyor. QCY T9 TWS Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik QCY T9 TWS Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Selamlar, Gündelik hayat ve özellikle spor için kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum ve QCY T9 TWS ürüne denk geldim. Kullanan var mıdır, tavsiye eder misiniz? Amazon tarafından bizzat satılıyor. QCY T9 TWS Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik QCY T9 TWS Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2021 #2 Kullanmıyorum ama alınır, iyi bir model.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 11 Ekim 2021 #3 Bars99 dedi: Kullanmıyorum ama alınır, iyi bir model. Genişletmek için tıkla... GT2S nasıldır sizce? hangisi daha iyidir?
Bars99 dedi: Kullanmıyorum ama alınır, iyi bir model. Genişletmek için tıkla... GT2S nasıldır sizce? hangisi daha iyidir?
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2021 #4 T9S sanırım biraz daha iyi. Ama arada çok fazla fark olduğunu sanmıyorum.