QCY'nin yetkili servisi kimdir?

Daha fazla  
27 şubat 2022 tarihinde hepsiburada.com'dan satıcısı Hepsiburada olan QCY T5 kulaklık aldım. Ve şu anda sol kulaklıktan aşırı az ses geliyor. Hepsiburada ile uğraşmak yerine doğrudan yetkili servisine göndermek istiyorum. QCY ürünlerinin yetkili servisi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti belgesi varsa onda yazar hocam.

27 şubat 2022 tarihinde hepsiburada.com'dan satıcısı Hepsiburada olan QCY T5 kulaklık aldım. Ve şu anda sol kulaklıktan aşırı az ses geliyor. Hepsiburada ile uğraşmak yerine doğrudan yetkili servisine göndermek istiyorum. QCY ürünlerinin yetkili servisi nedir?

Aynı kulaklıkta aynı sorunu yaşadım reset attığımda sorun çözülmüştü, denemenizde yarar var.

Videonun Linki;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı kulaklıkta aynı sorunu yaşadım reset attığımda sorun çözülmüştü, denemenizde yarar var.

Videonun Linki;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yaramadı maalesef.

Bilgi olması için yazayım; Hepsiburada aracılığıyla servise yolluyorum ve ISTECH tarafından onarımı yapılacaktır yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı