bluerr
Hectopat
- Makaleler
- 9
Daha fazla
Siyah benim için önemli bu arada, PC'yi hep karanlık modda kullandığım için IPS panelde renkler çok cacık duruyor. Bir önceki kullandığım monitör giriş seviye bir MSI VA monitörüydü ve ondan buna geçerken devasa fark olacağını düşünerek geçmiştim fakat aradığımı bulamadım hatta ondaki siyahlar ve derinlik çok daha iyiydi. Oynadığım oyunlar bahsettiğiniz AAA oyunlar ve yazılımcıyım. Daha çok oyun, film ve web sitelerinde geçireceğim.
OLED monitörü almak isterim ama sorunları beni uğraştıracak diye korkuyorum açıkçası. Konsola uyumluluk, Alt+Tab problemleri, VRR titremesi falan derken canımı sıkıyor. OLED pazarı çok daha yaygınlaşınca geçmeyi düşünüyorum. Bu attığınız G65B monitörden ya 27 ya da ucuza denk getirirsem veya "bütçeyi yükselt bunu al direkt" derseniz 32 inc alacağım. Hoşuma gitti monitör, tam aradığım gibi.
Samsung'un UFO testi. IPS'ten daha net gösteriyor ama, VA olduğu için bir miktar Black smearing mevcut. Rahatsız olacağınızı hiç düşünmüyorum. Zaten giriş seviye MSI VA monitörden buna geçince ghosting ve Black smearing bakımından çağ atlayacağınız kesin. Artı olarak daha hızlı ve daha doygun renkler üreten bir monitör almış olacaksınız. Ekstra özelliklerde cabası.