QNB ek hesaba maaş yatar mı?

Yer
İzmir
Daha fazla  
İş yeri benden Finansbank'tan hesap açıp iş yerinin vergi numarasına tanımlamamı istedi. Bugün bankacı bana vadesiz hesapta görünen ek hesap açmış. Banka kartı yok. Ek hesapta bir IBAN var ama ek hesaba maaş yatabiliyor mu? Bakiye sıfır ama 60.000 kullanılabilir para var geri ödemeli. Bu hesaba bakiye olarak para atılsa kullanmak istesem hangisinden para çekecek. Ek hesapla ilgili hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim. Orada iş yerine tanımlama da yaptılar hesabıma herhalde o şekil maaş yatacak. Şu an bende düz banka hesabı yok.

İş yeri benden Finansbank'tan hesap açıp iş yerinin vergi numarasına tanımlamamı istedi. Bugün bankacı bana vadesiz hesapta görünen ek hesap açmış. Banka kartı yok. Ek hesapta bir IBAN var ama ek hesaba maaş yatabiliyor mu? Bakiye sıfır ama 60.000 kullanılabilir para var geri ödemeli. Bu hesaba bakiye olarak para atılsa kullanmak istesem hangisinden para çekecek. Ek hesapla ilgili hiçbir bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim. Orada iş yerine tanımlama da yaptılar hesabıma herhalde o şekil maaş yatacak. Şu an bende düz banka hesabı yok.

Ek hesabın ayrı.
Vadesiz Mevduat hesabının IBAN'ını vereceksin para oraya yatar.
Vadelinin bakiyesi vadesizde, vadesizin bakiyesi de vadelide gözükmez.

Ek hesap bir hesaba bağlı olmak zorunda zaten. Yani senin maaş hesabını iş yerin zaten açmamış mı?
Dediğim gibi iş yerinin vergi numarasını yazıp tanımlama yaptı. Maaş hesabımı iş yeri açmadı. Bankacıyla konuş hesabını buraya tanımlasın dedi. Benim hiç alışık olmadığım bir durum normalde vadesiz hesaplarda banka kartı olur orada gelen para yazar. Ama bunda hem 0 bakiye yazıyor hemde hemen yanında 60.000 yazıyor

Dediğim gibi iş yerinin vergi numarasını yazıp tanımlama yaptı. Maaş hesabımı iş yeri açmadı. Bankacıyla konuş hesabını buraya tanımlasın dedi. Benim hiç alışık olmadığım bir durum normalde vadesiz hesaplarda banka kartı olur orada gelen para yazar. Ama bunda hem 0 bakiye yazıyor hem de hemen yanında 60.000 yazıyor

60000 kredili mevduat hesabınızın bakiyesi.

Ek hesabın ayrı.
Vadesiz Mevduat hesabının IBAN'ını vereceksin para oraya yatar.
Vadelinin bakiyesi vadesizde, vadesizin bakiyesi de vadelide gözükmez.
Peki ben bugün her şeyi boşu boşuna mı yaptım normal banka hesap gözükmüyor. İş yerine giden ibanım hangisi o zaman. Ek hesabımda bir iban gözüküyor ona yatmıcak mı işte?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı