QP Atreus Ryzen 5600X - 3060 Ti alınır mı?

Loky07

Centipat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar SSD'yi Samsung 970 EVO, anakartı'da Wi-Fi'lı olan modeli almayı planlıyorum.

Bıktım bu stok konusundan ve ben bizim esnafımızı biliyorsam stok gelse bile gelecek fiyatların fazla şişkin olacağını düşünüyorum.


14,149.00 TL oluyor bu şekilde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sepete ekle diyince hata verdi zaten :)

Stoklarımızda istediğiniz kadar "QP ATREUS- Ryzen 5 5600X / 16GB / RTX 3060 Ti 8GB / 512GB M.2 SSD Oyun Bilgisayarı" : "Ekran Kartı" - "Asus ROG Strix GeForce RTX 3060 Ti OC Edition 8GB 256Bit Ekran Kartı" yok. :( (geçerli stok: "0").

Kısmet değilmiş bu da...
Alınmaz. Aynı paraya 3070 alınır hazır sistem olarak.

Bu sistemin donanım bileşenleri görsel olarak hiç hitap etmiyor ve alternatifler de aynı şekilde ama şu an tek çare bu sistem kaldı gibi.
 
Yakın zamanda sinerjiden alışveriş yaptım. İnternet siteleri üzerinden Benq Zowie XL2546K, Samsung Evo Plus 1tb SSD ve Corsair SP120 3'lü fan takımı aldım. Ara ara alışveriş de yaparım hep tedarik süreleri uzundur. Ürünlerin hepsi aynı gün kargoda gözükmesine rağmen 5gün boyunca kargoya verilmedi. Müşteri hizmetlerinin hattını şans eseri düşürdüm ve yerlerinden teslim alabilir miyim diye sorduğumda "olur" dediler. Mağazalarına gittiğimde de ürünlerin bir köşede beklediğini ambalaj dahi yapılmadığını gördüm. Hani yoğunluk olur iğne atsan yere düşmez anlarım ama hiç de öyle bir ortam yoktu. Sipariş verirseniz eğer mümkünse yerlerinden teslim alın. Hatta gidip direkt montaj isteyip başlarında bekleyin. Kargolama safhasında çok beklersiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı