QP Bilişim canlı destek ne zaman açılıyor?

Makaleler
1
QP Bilişim'in canlı desteğine birkaç sorum var. Fakat saat 5 oldu. Hala canlı destek kısmı gözükmüyor. E-mail attım fakat geri dönüş alamadım. Veya hafta sonu olduğu için mi kapalı? Fakat dün açık olduğunu hatırlıyorum. Bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.

QP'ye ben de hiç ulaşamadım açıkçası, zamanında Phanteks kasa alacak oldum stoklarında yoktu. Ne zaman gelir diye 2 gün aradım açmadılar, mail attım dönmediler. Gittim İtopya'dan Thermaltake aldım sonra mecburen. QP'ye hiçbir şekilde ulaşılamıyor oluşu bir nebze güvenilmez kılıyor bence.

QP'ye ben de hiç ulaşamadım açıkçası, zamanında Phanteks kasa alacak oldum stoklarında yoktu. Ne zaman gelir diye 2 gün aradım açmadılar, mail attım dönmediler. Gittim İtopya'dan Thermaltake aldım sonra mecburen. QP'ye hiçbir şekilde ulaşılamıyor oluşu bir nebze güvenilmez kılıyor bence.
Yoğun bir döneme denk gelmiş olabilirsiniz. İletişim formu kullanın ya da mail atın bu gibi durumlarda:

Pazar günleri bile 12-17.00 arası canlı desteklerinin açık olduğunu görmüştüm ve ulaşmıştım.

Eksiklikleri tabii ki olabilir çünkü bir ton çalışan var ve hepsi aynı değil ama kesinlikle alışveriş yaptığım siteler arasında en hızlı geri dönütü aldığım site QP.

Hafta içi de sabah 10 dan sonra ulaşabiliyorsunuz.

Pazar günleri bile 12-17.00 arası canlı desteklerinin açık olduğunu görmüştüm ve ulaşmıştım.

Eksiklikleri tabii ki olabilir çünkü bir ton çalışan var ve hepsi aynı değil ama kesinlikle alışveriş yaptığım siteler arasında en hızlı geri dönütü aldığım site QP.

Hafta içi de sabah 10 dan sonra ulaşabiliyorsunuz.

Nisan'da 2 ayrı hesabımla mail attım, hala geri dönüş gelmedi. Telefonla pazartesi ve salı günleri 2 gün üst üste öğle vakti aradım açmamışlardı. Açıkçası bana 70 TL daha ucuz olduğu için Boss Bilişim'den alışveriş yaptığım ve neticesinde 1.5 ay ürün beklediğim zamanı hatırlattığı için bir daha hiç bulaşmadım QP'ye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı