lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 11 Eylül 2020 #1 Merhaba, QP firmasını telefonla aradığımda mesai saatlerinin dışında olduğunu söylüyor telesekreter. Bunun sebebi nedir?
Merhaba, QP firmasını telefonla aradığımda mesai saatlerinin dışında olduğunu söylüyor telesekreter. Bunun sebebi nedir?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #2 10 ile 18 arası imiş sayfadan sağ altta sohbet var canlı oradan danışabilirsin.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 11 Eylül 2020 #3 QP ile canlı destek ya da mail ile iletişime geçebilirsiniz. Birçok alışverişim oldu, satış ya sa satış sonrası bana karşı cok ilgili firmaydi.
QP ile canlı destek ya da mail ile iletişime geçebilirsiniz. Birçok alışverişim oldu, satış ya sa satış sonrası bana karşı cok ilgili firmaydi.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 11 Eylül 2020 #4 ÇAĞATAY TORUN dedi: 10 ile 18 arası imiş sayfadan sağ altta sohbet var canlı oradan danışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Lemi Galip dedi: QP ile canlı destek ya da mail ile iletişime geçebilirsiniz. Birçok alışverişim oldu, satış ya sa satış sonrası bana karşı cok ilgili firmaydi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler arkadaşlar.
ÇAĞATAY TORUN dedi: 10 ile 18 arası imiş sayfadan sağ altta sohbet var canlı oradan danışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Lemi Galip dedi: QP ile canlı destek ya da mail ile iletişime geçebilirsiniz. Birçok alışverişim oldu, satış ya sa satış sonrası bana karşı cok ilgili firmaydi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler arkadaşlar.