Furkan Yıldız7
Hectopat
Daha fazla
Sistemde ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 SUPER OC 8GB 256 Bit Ekran Kartı mevcut Sistemi QP den olduğu gibi aldım. Monitör konusunda kafam çok karışık. Fps oyunları oynamıyorum çok nadir. Genelde Unity ile uğraştığım için Büyük ekranlı monitör alacağım. 31.5'' düşünüyorum. Ayrıca Ps4 de bağlayacağım. Kafamda ki modeller :
www.incehesap.com
www.trendyol.com
www.itopya.com
2K almam şart mı ya da freesync özelliği olması gerekiyor mu yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak bütçeyi max 2500 gibi düşündüm tabi ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için.
AOC Q3279VWF Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Viewsonic VX3276-2K-MHD 32" 4ms (Display+2xHDMI) WQHD IPS Tasarım Monitör - Trendyol
ViewSonic VX3276-2K-MHD 32" 4ms (Display+2xHDMI) QHD IPS 75Hz Tasarım Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
AOC 31.5" C32G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 31.5" C32G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C32G1 ITOPYA'da.
2K almam şart mı ya da freesync özelliği olması gerekiyor mu yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak bütçeyi max 2500 gibi düşündüm tabi ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için.