QP OMEGA Sisteme Monitör Önerisi

Furkan Yıldız7

Hectopat
Daha fazla  
Sistemde ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 SUPER OC 8GB 256 Bit Ekran Kartı mevcut Sistemi QP den olduğu gibi aldım. Monitör konusunda kafam çok karışık. Fps oyunları oynamıyorum çok nadir. Genelde Unity ile uğraştığım için Büyük ekranlı monitör alacağım. 31.5'' düşünüyorum. Ayrıca Ps4 de bağlayacağım. Kafamda ki modeller :

2K almam şart mı ya da freesync özelliği olması gerekiyor mu yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak bütçeyi max 2500 gibi düşündüm tabi ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için.

Büyük boyutlu monitör alacaksanız çözünürlüğün yüksek olması şart. Öbür türlü pikselleri sayarsınız.

PS4 oyunları 30-60 FPS çalıştırdığından PS için yüksek Hz'li monitör almaya gerek yok. Bilgisayarda FPS oyunlarını da fazla oynamıyormuşsunuz zaten. Unity ile tasarım yapacağınıza göre de 2K IPS bir monitör alabilirsiniz.
2K 75 Hz IPS:
2K 144 Hz VA (bütçeyi 200₺ aşıyor fakat değer):

Büyük boyutlu monitör alacaksanız çözünürlüğün yüksek olması şart. Öbür türlü pikselleri sayarsınız.

PS4 oyunları 30-60 FPS çalıştırdığından PS için yüksek Hz'li monitör almaya gerek yok. Bilgisayarda FPS oyunlarını da fazla oynamıyormuşsunuz zaten. Unity ile tasarım yapacağınıza göre de 2K IPS bir monitör alabilirsiniz.
2K 75 Hz IPS:
2K 144 Hz VA (bütçeyi 200₺ aşıyor fakat değer):

Bütçeyi aşacak olursam bu nasıl olur peki:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı