Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda DDR3 2x4 olacak şekilde 8 GB toplam RAM aldım ve format atarak sistemi 64 Bit'e yükselttim. İlk açtığım gibi hiç ısınma veya kasma gibi bir sorun yoktu. Format attıktan sonraki gün, bugün CPU ve RAM kullanımı çok dengesiz olmaya başladı ve şu an 80 dereceye kadar ısınıyor. Aldığım yeni RAM'in sahte olma ihtimali var mıdır? Yardım edebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. N11'den satın aldım.
Edit: Moderatör arkadaşlar neden konularımın hepsine dikkat çekmeyici uzun başlıklar atıyor anlamış değilim.
Intel Işlemci Fan Tırnağı Işlemci Ayağı Plastik en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Intel Işlemci Fan Tırnağı Işlemci Ayağı Plastik en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Farkındayım konuyu fazla uzattım kusuruma bakmayın ama şu an bilgisayar 40 - 50 derece arası gidip geldiği halde nadirende olsa CPU kullanımı %70'e çıkıp geri iniyor. Görev yöneticisinde programların yerleri sürekli değişiyor.
Arkadaşlar bilgisayar boştayken veya CS 1.6 oynarken bile hafif donmalar yaşanıyor, hiç akıcı bir şekilde kullanamıyorum ve normalden yüksek CPU kullanımı var. Dediğiniz gibi sıcaklıktan kaynaklansaydı neden şu an işlemci sıcaklığı 40-50 derece arası gidiyor, normal mi? Başka bir şeyden kaynaklanıyor olamaz mı?