Quad Q9400 HD3650 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 8.1
Ekran kartını DDU ile sil ve güncel sürücüyü tekrar yükle.
Sorun devam ederse ekran kartını değiştirmen gerekiyor. Donanımsal sorun olabilir.
Ağ kartını güncelle. Harici olarak ne takılı bu sisteme?

Hocam sürücüyü sildikten sonra hangi sürücüyü kurayım. DDU ile sileceğim driver 13.4 olanı. Son yayınlanan 13.1 sürümünü kursam faydası olur mu?
Ağ olarak Wireless adapter var ve en son sürücü 2017 yılından;

amd driver.PNG

adaprör sürücü ayrıntıları.PNG

ağ sürücüsü.PNG

Hocam sürücüyü sildikten sonra hangi sürücüyü kurayım. DDU ile sileceğim driver 13.4 olanı. Son yayınlanan 13.1 sürümünü kursam faydası olur mu?
Ağ olarak Wireless adapter var ve en son sürücü 2017 yılından;

Eki Görüntüle 1695055

Eki Görüntüle 1695056

Eki Görüntüle 1695057
Ekran kartını W10 otomatik algılar başka sürücü kurmana gerek yok, zaten o eski sürümler control panelinde W10 ile sorun çıkarır.

Pardon 8.1 imiş 13.9 dene.
Diğer alternatif ise 2016 Ltsb kurup 8.1'den kurtulmak.

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    236 KB · Görüntüleme: 26
Realtek için donanım üreticisinden kontrol et sürücüyü. Ekran kartı için betayı dene.

resim_2023-03-09_005715391.png

Realtek'te en son bu sürücü var. Denetim Masası'ndan sürücüyü kaldırıp bunu kuracağım.

Ekran kartını Windows 10 otomatik algılar başka sürücü kurmana gerek yok, zaten o eski sürümler Control panelinde Windows 10 ile sorun çıkarır.

Pardon 8.1 imiş 13.9 dene.
Diğer alternatif ise 2016 LTSB kurup 8.1'den kurtulmak.

Hocam, siz bu kartı Windows 10'a nasıl 3600 series olarak tanıttınız? Ben Windows 10 kurduğumda ve sürüyü Update ile indirdiğimde HD 2600 Pro olarak gözüküyor. Ve görüntüde bozukluk oluyor. Sizde o sorun var mı?

Realtek için donanım üreticisinden kontrol et sürücüyü. Ekran kartı için betayı dene.

Hocam DDU ile sürücüyü sildim, en son beta sürücüsünü kurdum. Realtek sitesinden de güncel olan sürümü indirip kurulumu yaptım. Mavi ekran hataları devam eder mi?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1695101

Realtek'te en son bu sürücü var. Denetim Masası'ndan sürücüyü kaldırıp bunu kuracağım.

Hocam, siz bu kartı Windows 10'a nasıl 3600 series olarak tanıttınız? Ben Windows 10 kurduğumda ve sürüyü Update ile indirdiğimde HD 2600 Pro olarak gözüküyor. Ve görüntüde bozukluk oluyor. Sizde o sorun var mı?

Hocam DDU ile sürücüyü sildim, en son beta sürücüsünü kurdum. Realtek sitesinden de güncel olan sürümü indirip kurulumu yaptım. Mavi ekran hataları devam eder mi?
Otomatik algılıyor formattan sonra sorun olmuyor. Bir şey indirmene gerek yok.

Eki Görüntüle 1695101

Bakacağız. Sistemi biraz test et ve mavi ekran alıp almadığını bildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı