- RAM
- 4 GB
- SSD veya HDD modeli
- SSD PLUS
- Ekran kartı
- HD3650
- Anakart
- ECS G31T-M7
- İşlemci
- QUAD Q9400
Minidump.zip
drive.google.com
Bu hataya sebep olan şey nedir?
drive.google.com
Ekran kartını DDU ile sil ve güncel sürücüyü tekrar yükle.
Sorun devam ederse ekran kartını değiştirmen gerekiyor. Donanımsal sorun olabilir.
Ağ kartını güncelle. Harici olarak ne takılı bu sisteme?
Ekran kartını W10 otomatik algılar başka sürücü kurmana gerek yok, zaten o eski sürümler control panelinde W10 ile sorun çıkarır.Hocam sürücüyü sildikten sonra hangi sürücüyü kurayım. DDU ile sileceğim driver 13.4 olanı. Son yayınlanan 13.1 sürümünü kursam faydası olur mu?
Ağ olarak Wireless adapter var ve en son sürücü 2017 yılından;
Eki Görüntüle 1695055
Eki Görüntüle 1695056
Eki Görüntüle 1695057
Realtek için donanım üreticisinden kontrol et sürücüyü. Ekran kartı için betayı dene.
Ekran kartını Windows 10 otomatik algılar başka sürücü kurmana gerek yok, zaten o eski sürümler Control panelinde Windows 10 ile sorun çıkarır.
Pardon 8.1 imiş 13.9 dene.
Diğer alternatif ise 2016 LTSB kurup 8.1'den kurtulmak.
Realtek için donanım üreticisinden kontrol et sürücüyü. Ekran kartı için betayı dene.
Otomatik algılıyor formattan sonra sorun olmuyor. Bir şey indirmene gerek yok.Eki Görüntüle 1695101
Realtek'te en son bu sürücü var. Denetim Masası'ndan sürücüyü kaldırıp bunu kuracağım.
Hocam, siz bu kartı Windows 10'a nasıl 3600 series olarak tanıttınız? Ben Windows 10 kurduğumda ve sürüyü Update ile indirdiğimde HD 2600 Pro olarak gözüküyor. Ve görüntüde bozukluk oluyor. Sizde o sorun var mı?
Hocam DDU ile sürücüyü sildim, en son beta sürücüsünü kurdum. Realtek sitesinden de güncel olan sürümü indirip kurulumu yaptım. Mavi ekran hataları devam eder mi?
Bakacağız. Sistemi biraz test et ve mavi ekran alıp almadığını bildir.Eki Görüntüle 1695101
Realtek'te en son bu sürücü var. Denetim Masası'ndan sürücüyü kaldırıp bunu kuracağım.
Hocam, siz bu kartı Windows 10'a nasıl 3600 series olarak tanıttınız? Ben Windows 10 kurduğumda ve sürüyü Update ile indirdiğimde HD 2600 Pro olarak gözüküyor. Ve görüntüde bozukluk oluyor. Sizde o sorun var mı?
Hocam DDU ile sürücüyü sildim, en son beta sürücüsünü kurdum. Realtek sitesinden de güncel olan sürümü indirip kurulumu yaptım. Mavi ekran hataları devam eder mi?
Bakacağız. Sistemi biraz test et ve mavi ekran alıp almadığını bildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.