Quad Q9400 sisteme Windows 11 kurulur mu?

Vaazs

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Döviz
Sistemi yükselttim, kargoda, geliyorlar. Bundan fazlasını zaten anakart desteklemiyor. Windows 7 SSD olmadan bile jet gibi sistem ama rahatlık batıyor o yüzden geçmek istiyorum, W10 lisans varken geçeyim diyorum.
  • İntel Quad Q9400 2.66 GHz işlemci
  • Kingston KVR1333D3N9/4G 4x2= 8 GB DDR3 1333 MHz PC bellek

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlık Windows 11, ayrıntılar Windows 10?
Elinde Windows 10 lisansı varmış. Windows 11 kurayım mı diyor.

7. Nesil Intel işlemciler bile Windows 11'i desteklemiyor. 12 yıllık işlemciyi mi destekleyecek :)

intel core 2 Quad Q9300 işlemci ile gayet güzel kullanıyorum windows 11 i 2*4 ram var kasma donma yok win10 dan dahi akıcı oldu bilgisayar
Üst yorumdaki yanlış bilgiden kurtardın teşekkür ederim. İşlemci ve 8 GB Ram kargoda, gelsin ilk işim kuracağım bende. YouTube 1080p 60 FPS donma kasma yaşıyor musunuz? ben o yüzden aldım. Ekran kartı onboard 32 MB. İşlemci tarayıcı kullanıyor diye boş yere ekran kartı almak istemedim. G41MXE mi kullanıyorsun, inan senin gibi bir sistemi olanı arayıp durdum. :) ekran kartı olmadan YouTube 1080p donmadan fps düşmeden akıcı izleyebiliyor musun? film siteleri de dahil. Bende Pentium E işlemci var, donmuyor sistem hızlı ama tarayıcıda video izlerken fps düşüyor böyle akıcı izletmiyor.

Son düzenleme:
İzleyebiliyorum oyun performansı'da iyi.
Ekran kartın ne? Bende 32 MB Onboard GMA 4500 GPU var. Oyun oynamıyorum bu kasayı film ve dizi izlemek için kullanıyorum. Ekran kartı almasam bu işlemci ile izlerim değil mi sıkıntı olmaz? harici ekran kartı devre dışı bırakarak onboard ile bakabilir misin? donuyor mu veya fps düşüyor mu? sana biraz zahmet vereceğim ama önemli. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı