Quad Q9400 sisteme Windows 11 kurulur mu?

Maalesef donarak seyredersiniz 1080p de o sistemin YouTube'da takılmadan video açma olasılığı 0.
G31 GPU ve Q6600 ile izledim 1440p'de bile sıkıntı yok dedi, Q9400 ve G41'de sıkıntı nasıl olacak?
Maalesef donarak seyredersiniz 1080p de o sistemin YouTube'da takılmadan video açma olasılığı 0.
Sürücüyü kurdum 1080p 60 FPS rahat izletiyor sorun yok 1440p de de sorun olmadı.
Bundan daha düşük modelde deneyip sorun olmadığını söyledi. Üst posta bak. Kesin dille konuşmamak lazım.

G31 GPU ve Q6600 ile izledim 1440p'de bile sıkıntı yok dedi, Q9400 ve G41'de sıkıntı nasıl olacak?

Bundan daha düşük modelde deneyip sorun olmadığını söyledi. Üst posta bak. Kesin dille konuşmamak lazım.
Hocam inan o arkadaş bırak 1440p yi 720p de bile doğru düzgün video izleyemiyordur.UHD 630 ile 720p 50 mbps ile ortalama akıcılık ta izleyebiliyordum.Şu an GTX 980 Ti olmasına rağmen 1440p benim PC zor açıyor.

Hocam inan o arkadaş bırak 1440p yi 720p de bile doğru düzgün video izleyemiyordur.UHD 630 ile 720p 50 mbps ile ortalama akıcılık ta izleyebiliyordum.Şu an GTX 980 Ti olmasına rağmen 1440p benim PC zor açıyor.
1440p ben eski dizüstü bilgisayarımda açabiliyordum tabi ekrana monitör değeri kadar geliyordu ama sistemde donmuyordu. Sen sistemi bir kontrol et bence.

1440p ben eski dizüstü bilgisayarımda açabiliyordum tabii ekrana monitör değeri kadar geliyordu ama sistemde donmuyordu. Sen sistemi bir kontrol et bence.

Hocam bol kesenden sallıyorsun ha videosunu atar mısın? 1440p 2K çözünürlük demek senin eski laptopta nasıl olabiliyor bu çözünürlük?

930MX Ekran kartı vardı ama Chrome ekran kartı kullanmıyordu, onboard ekran kartı ile 1080p 60 FPS sorunsuz izliyordum. Boş yapan çoluk çocuğu raporlamadan oy çokluğu ile konudan men etme özelliği gelmeli.

Ekran kartın ne? Bende 32 MB Onboard GMA 4500 GPU var. Oyun oynamıyorum bu kasayı film ve dizi izlemek için kullanıyorum. Ekran kartı almasam bu işlemci ile izlerim değil mi sıkıntı olmaz? harici ekran kartı devre dışı bırakarak onboard ile bakabilir misin? donuyor mu veya fps düşüyor mu? sana biraz zahmet vereceğim ama önemli. :)
amd r7 200 ekran kartı kullanıyorum ben bu haliyle bile donma yapıyor bazan 1080 de

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı