O kadar fark ettiriyor mu hocam ya mixer ile kullanmak?valla hocam kendi tercihin, ama ben olsam böyle bir kombo yapardım.
Maono PD100X Dinamik Mikrofon
Mikrofon ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Maono XLR Kablo
Kablo Uzunluğu: 1.8m XLR girişli mikrofonlar ile uyumludur, XLR girişli mikrofonları bağlamak için XLR girişli ses kartı gereklidir. Aksesuar ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Maonocaster G1 NEO Audio Mixer
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Daha önce hiç duymadım bu ürünleri. Wratihi biliyorum fakat.valla hocam kendi tercihin, ama ben olsam böyle bir kombo yapardım.
Maono PD100X Dinamik Mikrofon
Mikrofon ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Maono XLR Kablo
Kablo Uzunluğu: 1.8m XLR girişli mikrofonlar ile uyumludur, XLR girişli mikrofonları bağlamak için XLR girişli ses kartı gereklidir. Aksesuar ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Maonocaster G1 NEO Audio Mixer
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
O kadar fark ettiriyor mu hocam ya Mixer ile kullanmak?
Daha önce hiç duymadım bu ürünleri. Wratihi biliyorum fakat.
Kendiniz kullanıyor musunuz acaba ?Evet hocam bayağı fark ettiriyor. Ek olarak bu Mixer çok versatil. Gürültü engelleme gibi çok özelliği var.
Güzel markanın güzel ürünleri, araştırıp bakabilirsin. Tek bir USB mikrofona 5.5k vermek mantıksız bana göre. Böyle kombo yapıp condenser almayı tercih ederim.
Maono dan memnunum bende PD200X var mikrofon güzel gayet.Daha önce hiç duymadım bu ürünleri. Wratihi biliyorum fakat.
Kablo ve o mixeri alsam değecek kadar fark olur mu acaba diye düşüncelere girdim.Evet hocam bayağı fark ettiriyor. Ek olarak bu Mixer çok versatil. Gürültü engelleme gibi çok özelliği var.
Maonodan memnunum bende PD200X var mikrofon güzel gayet.
Kablo ve o Mixer'i alsam değecek kadar fark olur mu acaba diye düşüncelere girdim.
Kendiniz kullanıyor musunuz acaba?
bu fiyata değer mi ?Evet bariz fark olur, fakat değer mi değmez mi sana kalmış orası.
Kullanmıyorum hocam, ama bu kombonun ses kalitesini biliyorum.
Bu fiyata değer mi?