Quadro RX 560 ekran kartı siyah ekran verip düzeliyor

BukoBabeyy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: BIOSTAR A520MHP

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500, 3.6 Ghz

RAM: Thull Vortex Black 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16

Ekran Kartı: Quadro Radeon RX 560 Series (4 GB)

Monitör: Excalibur 27’’ 300Hz 1ms Curved Gaming Monitör (M.E27FVC-E)
Sistem özelliklerim biyomda var. Bu konuya benzer konu var sitede fakat güncel değil. Ekran kartım Quadro Radeon RX 560 diye geçiyor. Sistemi hazır aldım kasanın ismide Quadro, adamlar stickerı çok bulmuş her yere yapıştırmışlar. Sistemde Windows 11 yüklü. Windows etkinleştirme nasıl yapılır videolarından aldığım bilgilerle lisansladım sağdaki yazının kalkması için. Çalışmada problem yok bazı oyunlarda; BeamNG.drive, Uncharted 4 özellikle yük olmamasına rağmen en düşük ayarlarda oynarken saniyelik siyah ekran alıyorum 3 saniye sonra düzeliyor ama bazen grafiği 1 tık yükseltince 30 saniye donuyor tepki vermiyor oyun. Sistem donmuyor oyunlarda oluyor. Araştırdım ekran kartımı iyice hiçbir yerde bu modeli bulamadım. Orijinal değil mi acaba? Quadro markasının stickerları var üstünde.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-11-14 at 13.14.38.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-14 at 13.14.38.jpeg
    187,5 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerim biyomda var. Bu konuya benzer konu var sitede fakat güncel değil. Ekran kartım Quadro Radeon RX 560 diye geçiyor. Sistemi hazır aldım kasanın ismide Quadro, adamlar stickerı çok bulmuş her yere yapıştırmışlar. Sistemde Windows 11 yüklü. Windows etkinleştirme nasıl yapılır videolarından aldığım bilgilerle lisansladım sağdaki yazının kalkması için. Çalışmada problem yok bazı oyunlarda; BeamNG.drive, Uncharted 4 özellikle yük olmamasına rağmen en düşük ayarlarda oynarken saniyelik siyah ekran alıyorum 3 saniye sonra düzeliyor ama bazen grafiği 1 tık yükseltince 30 saniye donuyor tepki vermiyor oyun. Sistem donmuyor oyunlarda oluyor. Araştırdım ekran kartımı iyice hiçbir yerde bu modeli bulamadım. Orijinal değil mi acaba? Quadro markasının stickerları var üstünde.
Bilgisayarına gpu-z indirip kurar mısın kurduktan sonra uygulamanın üst sekmesinden graphics card bölümün ekran görüntüsünü iletin modlanmış/modifiye edilmiş bir ekran kartı olabilir söylediğiniz bütün şeyler bunu doğruluyor markasının bilinmedik olması stabil çalışmaması gibi dediğim yerin ekran görüntüsünü iletin kesin birşeyler söyleyebilirim

Böyle bir sistemi almak bile hata. Yeni almışsınız sanırım iade edin.

Bilgisayarına gpu-z indirip kurar mısın kurduktan sonra uygulamanın üst sekmesinden graphics card bölümün ekran görüntüsünü iletin modlanmış/modifiye edilmiş bir ekran kartı olabilir söylediğiniz bütün şeyler bunu doğruluyor markasının bilinmedik olması stabil çalışmaması gibi dediğim yerin ekran görüntüsünü iletin kesin birşeyler söyleyebilirim
buyrun hocam

hocam bilgisayarlardan anlamam kusura bakmayın. ilk sistemim olduğu için şükrediyorum bütçemin yettiği en iyi sistem buydu :(

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-14 134420.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-14 134420.png
    75,1 KB · Görüntüleme: 5
Kesinlikle katılıyorum iade etme imkanınız varsa iade edin bu tür sistemleri izoly turbox gibi markalar da satıyor kendi ürettikleri ekran kartlarını onlar da da bu tür sorunlar var

Kesinlikle katılıyorum iade etme imkanınız varsa iade edin bu tür sistemleri izoly turbox gibi markalar da satıyor kendi ürettikleri ekran kartlarını onlar da da bu tür sorunlar var
iade süreside geçti. zaten aldım ürünü aldığım gün servise verdim. ekran kartı driver güncellendi dediler

Bütçeniz ne kadardı hocam bunu en iyi gördünüz ?
evkurdan elden taksitle almıştım. kredi kartı vermedikleri için ordada en uygun bu vardı. siteden sistemin linkini atabilirim.

Buyurun hocam

Hocam bilgisayarlardan anlamam kusura bakmayın. İlk sistemim olduğu için şükrediyorum bütçemin yettiği en iyi sistem buydu :(

Buradaki arkadaşlara bütçe belirtip hareket etseydiniz paranızın hakkını sonuna kadar vereceğim bir sistem toplarlardı iade edebiliyorsanız edin daha iyisini toplamak için yardım edelim ileride daha çok sıkıntı çıkarır yine çıkan cebinizden çıkar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı